MVC Linea Recta

Team

Ploegvoorstelling

Geen flash gedetecteerd. Het gebouw wordt op een geanimeerde manier voorgesteld. U mist op zich dus niets functioneels. Indien je wil, kan je de flashplayer gratis downloaden op http://www.macromedia.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash.

 

Mission Statement

MVC Linea Recta wil een hechte groep vrienden laten genieten van de aantrekkelijke minivoetbalsport. Het recreatieve en sportieve aspect dragen we hoog in het vaandel. Plezier op en rond het veld. We willen opvallen in fair-play!!! Als het even kan met de ambitie mooi voetbal te brengen en klinkende resultaten neer te zetten.

 

Secretariaat:

Stijn Audooren
Stijn Streuvelsstraat 7
9700 Oudenaarde
België

Tel: +32 (0) 55 31 62 07

stijnaudooren@hotmail.com

 

 

Clubkleuren:

Als hoofdkleuren hebben we rood, zwart en wit gekozen, waarbij het rood uit onze SK Ampies-periode. Het is tevens een kleurencombinatie die momenteel in de minivoetbalwereld niet echt veel voorkomt.

Desondanks hadden we nieuwe uitrustingen nodig en wilden de link met MVC Zwalm visueel iets duidelijker maken. Uiteraard willen we nog wat eigenheid behouden. We kozen voor een blauwe uitrusting met gele bedrukking en witte kousen.

 

Uitrustingen:

We spelen met het "Brasil II ss jersey" in het "royal blue" van Nike.

Onze reserveuitrustingen zijn "liverpool"-shirts uit de JAKO-collectie met een samenstelling van 100% piqué-polyesterin de kleuren zwart/wit/grijs en rood/zwart/wit. De bijpassende shorts zijn eveneens uit 100% piqué-polyester vervaardigd met een binnenslip uit katoen/polyester en contrastpiping.

Geen flash gedetecteerd. Het gebouw wordt op een geanimeerde manier voorgesteld. U mist op zich dus niets functioneels. Indien je wil, kan je de flashplayer gratis downloaden op http://www.macromedia.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash.   Geen flash gedetecteerd. Het gebouw wordt op een geanimeerde manier voorgesteld. U mist op zich dus niets functioneels. Indien je wil, kan je de flashplayer gratis downloaden op http://www.macromedia.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash.

 

We hebben ook witte T-shirts (100% katoen - 190 gram) en witte sweaters (100% katoen - 300 gram) om eventueel mee op te warmen.

Naargelang de uitrusting wordt alles verzameld in een zwart/grijs/wit of rood/zwart/wit sporttas van de JAKO-euro-line.Pleisterwerken Kesteleyn

Dit is de officiële website van MVC Linea Recta. Copyright © 2004-2006 MVC Linea Recta.  

Valid XHTML 1.0!   Correct CSS!   Geldig RSS   Get Firefox!