MVC Linea Recta

Team

Historiek

SK AMPIES

Het begon in de secudaire school. Met enkele vrienden en 8 witte gratis Adia-Interim-T-shirts namen we deel aan enkele kleine tornooien. We noemden ons de SK Ampies. In het zesde jaar schreven Bennie Hebbelynck en Stijn Audooren een éénmalige editie van het clubblaadje "In the look" wat werd verkocht aan vrienden en kennissen en dat hielp de kosten te drukken van onze eerste echte voetbaluitrusting. Iedereen betaalde z'n eigen truitje, broek en kousen.


MVC VOETBALKENNIS.COM

Enkele spelers haakten af en zo ook de uitrustingen. In 2002 besloten we een nieuwe uitrusting aan te kopen. Philiep Kesteleyn wou sponsoren. We namen een nieuwe uitdaging aan en schreven in voor de kerncompetitie in Asper.


MVC MULCO

Na een jaartje kerncompetitie (7de en winnaar Fair-Play) wilden we een stap verder zetten en startten we in derde provinciale. We veranderden MVC Voetbalkennis.com in MVC Mulco, omdat we meestal Voetbalkennis werden genoemd en we wat dikkenekkerig overkwamen terwijl dit absoluut onze bedoeling niet was. De naam MVC Mulco werd voor het eerst gebruikt in een barslechte open-beker-campagne waar wij weinig mee te maken hadden. Na een seizoen in derde provinciale speelden een aantal van onze spelers ook onder die naam in de Oudenaardse lentebeker. Nochtans verlieten deze spelers onze ploeg. "Mulco" heeft dus duidelijk zijn doel gemist.


MVC Linea Recta

Met de start van het project 2004 werd MVC Zwalm de overkoepelende naam van onze club, ons provinciale team herdoopten we tot MVC Linea Recta. Als thuisbasis wisselen we Wondelgem voor Oudenaarde. De zaal ligt dichter bij Zwalm en zo keren we ook een beetje terug naar de roots.

Na nog een jaartje derde provinciale konden we promoveren naar tweede door de hervormingen die de VMF had doorgevoerd in de reeksindelingen. Onze ambitie veranderde niet en top 3 was het doel. We sloten het seizoen 2005-2006 als derde af. Opnieuw had men ploegen tekort in de bovenliggende reeksen en we konden door onze derde plaats promoveren naar eerste provinciale.

We startten het seizoen 2006-2007 dus in eerste provinciale.

Wordt vervolgd ...

 Pleisterwerken Kesteleyn

Dit is de officiële website van MVC Linea Recta. Copyright © 2004-2006 MVC Linea Recta.  

Valid XHTML 1.0!   Correct CSS!   Geldig RSS   Get Firefox!