MVC Linea Recta

Seizoen

VMF-Cup / Uhlsport-Cup

Het concept van de VMF-Cup hebben we uiteraard ook opgenomen op onze website.

 

vrijdag 02/02/2007 om 21h00 in sporthal De Veldmuis te Geraardsbergen:

Spelers: Tim Bonne, Benjamin Seghers, Wesley De Vleeschouwer, Brecht Vandenberghe, Bennie Hebbelynck, Stijn Audooren

Real Deftinge
-
MVC Zwalm
5
-
2

Uitgeschakeld in de kwartfinales van de VMF-Cup

Afgelopen vrijdag werden de kwartfinales van de Uhlsport-cup afgewerkt. Van 20u tot 22u speelden achtereenvolgens onze provincialer, -15 en nationaler tegen respectievelijk de -20, -15 en nationaler van Real Deftinge (1e nat.) in de sporthal van Geraardsbergen (De Veldmuis).

De provincialer speelde tweemaal gelijk maar verloor 1 keer.

De jeugd maakte de achterstand onmiddellijk goed. Jammer genoeg bleef het bij deze enige overwinning want de twee andere partijen werden allebei verloren.

De 3-1 achterstand werd niet meer goedgemaakt door de nationaler. Zij verloren eveneens tweemaal en wonnen 1 partij.

Totale eindstand dus 5-2. Alle ploegen kunnen zich nu terug concentreren op de competitie.

Lieven De Pessemier

 

 

 

 

vrijdag 29/12/2006 om 21h00 in de sporthal van Nevele:

Spelers: Bart De Weerdt, Tim Bonne, Benjamin Seghers, Bennie Hebbelynck, Stijn Audooren

Kameleon Landegem
-
MVC Zwalm
5
-
3

Wat kon mis gaan, liep ook mis

Wij gingen vrij goed van start. De eerste 7 minuten hebben we de bal gehouden en toen Bart een klein gaatje zag, mikte hij perfect de bal in doel. Het eerste mini-wedstrijdje werd met 0-1 gewonnen.

We dachten alles onder controle te hebben. Kwalitatief waren we ook beter, tot Stijn met een spierscheur opeens geen stap meer kon verzetten. Vanaf dan speelden we nog met vier en we slaagden er niet in de bal in de ploeg te houden. De aanvallen van Landegem werden vrij makkelijk afgewerkt waardoor we de tweede match met 0-4 de boot ingingen.

Het derde gedeelte was overbodig. Eenzelfde scenario. Wij maakten ons precies belachelijk en verloren uiteindelijk ook dit keer met zware cijfers: 0-5. Jammer, omdat je weet dat je gehavend aan de wedstrijd moet beginnen en toch voelt dat je makkelijk moet kunnen winnen. Omstandigheden maakten het uiteindelijk onmogelijk, maar liever verliezen met opgeheven hoofd, dan op die manier.

De -15 jarigen wonnen 2 van de 3 wedstrijden. De nationaler verloor twee van de drie matchen en naar 't schijnt zijn de wedstrijden van de nationaler doorslaggevend, waardoor de volgende ronde in de VMF-Cup er niet meer in zat dachten we. We werden uiteindelijk toch nog opgevist.

Stijn Audooren

 

 

 

 

vrijdag 29/09/2006 om 21h00 in de gemeentelijke sporthal van Zwalm:

Spelers: Bart De Weerdt, Hannes Vankeirsbilck, Filip Craeye, Wesley De Vleeschouwer, Ben Polfliet, Bennie Hebbelynck, Benjamin Seghers

MVC Zwalm
-
Kameleon Landegem
5
-
3

Eerste keer winst op VMF-cup

Stijn was geblesseerd. Een nieuwe kans voor een jeugdspeler: Benjamin werd bij de groep gevoegd en deed het vrij aardig. De druk was nochtans hoog, want er zat wel wat volk op de tribunes. De ideale vuurdoop dus :-).

De eerste wedstrijd werd door ons gedomineerd. Wesley en Filip zorgden voor de doelpunten. Eerst scoren is uiterst belangrijk bij zo'n korte wedstrijdjes. Kameleon Landegem bood niet echt veel weerwerk en het eerste punt was binnen.

Tijdens de tweede wedstrijd zagen we opnieuw dat we beter waren, maar een resem kansen werd de nek omgewrongen. Gewoon wat pech bij de afwerking, want we speelden de kansen echt wel bij mekaar. Het zal wel eens lukken denk je dan, maar op elf minuutjes krijg je even vlug het deksel op de neus :-(.

Onze laatste wedstrijd wilden we kost wat kost winnen. We wisten dat we duidelijk sterker waren en dat moest te zien zijn in de uitslag. Het zag er even niet zo goed uit toen we op achterstand kwamen, maar Filip en Ben hielden het punt toch thuis. De tussenstand na onze wedstrijden was dus bijgevolg 2-1 voor MVC Zwalm.

De -15 jarigen domineerden. Een klasse sterker, al waren ze maar met 5 spelers. Waar zat de rest? De eerste twee wedstrijden werden vlot gewonnen, maar de laatste match bleef onbeslist (3-3). Misschien begon de fysieke arbeid wat door te wegen naar het einde toe. Toch mooie prestatie hoor!

De nationaler verloor twee keer, maar kon ook een overwinning uit de brand slepen. Dit bracht de eindscore op 5-3 voor MVC Zwalm. De eerste keer dat we een overwinning behalen in de VMF-Cup denk ik. Het ziet er goed uit voor de terugwedstrijden, maar we moeten de voetjes toch nog even op de grond houden...

Stijn AudoorenPleisterwerken Kesteleyn

Dit is de officiële website van MVC Linea Recta. Copyright © 2004-2006 MVC Linea Recta.  

Valid XHTML 1.0!   Correct CSS!   Geldig RSS   Get Firefox!