MVC Linea Recta

Seizoen

Vriendschappelijk

 

vrijdag 01/03/2013 om 20h00 in sporthal Recrean:

El Torro
Linearecta.be
6
-
8

Spelers:

  • Ben
  • Bennie
  • Hannes
  • Jonathan
  • Wesley

Verdiend derdes

Voor mij persoonlijk een pijnljik moment. Een geblokkeerde rug zorgde ervoor dat ik niet kon aantreden tegen El Torro. We wisten dat het een spannende wedstrijd zou worden en we kwamen best niet op achterstand. Jonathan opende de score en Wesley maakte al snel de 0-2. We waren toch net iets beter maar konden een tegendoelpunt niet vermijden.

In het tweede kwart opnieuw drie doelpunten en ze waren ook op eenzelfde manier verdeeld en zelfs door dezelfde spelers gescoord, alleen de volgorde was anders. Jonathan maakte 1-3, daarna werd het 2-3 en Wesley scoorde de 2-4.

Nadat we gedraaid waren kregen we ineens twee tegendoelpunten zodat de stand weer in evenwicht was. Dan zou je je zorgen kunnen maken maar we waren niet minder goed, wel wat slordiger. Misschien namen we het wat te eenvoudig op en zou ons dat nog zuur opbreken, maar vooraleer dit kwart voorbij was had Hannes ons toch terug op voorspring gebracht: 4-5.

In het laatste kwart scoorde El Torro eerst wat hen terug vertrouwen gaf, maar dan was er even een tussenspurt van onze ploeg: Jonathan (2) en Hannes brachten de stand op 5-8. Een laatste tegengoal kon ons nog maar weinig deren. Het was 6-8 en we stonden op de onderste trede van het podium en konden terugkijken op een geslaagde “reünie”. Misschien moeten we hier wel een jaarlijkse afspraak van maken?

Stijn Audooren

 

El Torro - Linearecta.be  El Torro - Linearecta.be  El Torro - Linearecta.be  El Torro - Linearecta.be 


Pleisterwerken Kesteleyn

Dit is de officiële website van MVC Linea Recta. Copyright © 2004-2006 MVC Linea Recta.  

Valid XHTML 1.0!   Correct CSS!   Geldig RSS   Get Firefox!