MVC Linea Recta

Seizoen

Vriendschappelijk

 

donderdag 21/02/2013 om 18h00 in sporthal Recrean:

Kapsalon Wivina
Linearecta.be
15
-
7

Spelers:

  • Ben
  • Hannes
  • Jonathan
  • Paul
  • Stijn
  • Wesley

Kapsalon Wivina een maatje te sterk

De halve finale hadden we toch niet meteen verwacht nadat we 6 jaar niet meer hadden gespeeld, maar goed… we zouden er wel voor gaan natuurlijk. Makkelijk werd het niet als we de tegenstanders bekeken. Zelf waren we een beetje verzwakt maar we zoeken geen excuses.

De eerste helft ging gelijk op. Het ging eigenlijk wel goed. We kwamen op achterstand, maar we maakten al snel gelijk. Na het eerste kwart was het toch 2-1 voor Kapsalon Wivina.

In het tweede kwart werd meer gescoord. Eerst bracht Jonathan ons op gelijke hoogte. Daarna slikten we drie tegendoelpunten op rij. Twee keer scoorde Ben tegen en na een laatste tegendoelpunt werd het 6-4. Alles zat er nog in bij de rust.

In het derde kwart hadden we een dipje waardoor we de wedstrijd toch wel een klein beetje weggaven. 3 tegendoelpunten vooraleer Wesley kon scoren. Daarna werd het 10-5. Jonathan maakte de 10-6 maar daarna werd het al snel 12-6. Ben milderde tot 12-7 maar we konden niet verhinderen dat we met 6 doelpunten verschil het laatste kwart zouden beginnen.

Met een tussenstand van 13-7 was het zinloos een slotoffensief in te zetten. We speelden wel goed mee maar waren gewoon niet goed genoeg. In het laatste kwart kregen we nog twee doelpunten om de oren en verscheen de 15-7 eindstand op het scorebord. Geen finale, maar wel tegen de makkers van El Torro voor de derde plaats. Misschien was dit zelfs nog leuker vanuit ons objectief, al moet je niet flauw doen en speel je als sportman toch liever voor de eerste plaats denk ik ;-).

Stijn Audooren

 

Kapsalon Wivina - Linearecta.be  Kapsalon Wivina - Linearecta.be  Kapsalon Wivina - Linearecta.be  Kapsalon Wivina - Linearecta.be  Kapsalon Wivina - Linearecta.be  Kapsalon Wivina - Linearecta.be 


Pleisterwerken Kesteleyn

Dit is de officiële website van MVC Linea Recta. Copyright © 2004-2006 MVC Linea Recta.  

Valid XHTML 1.0!   Correct CSS!   Geldig RSS   Get Firefox!