MVC Linea Recta

Seizoen

Vriendschappelijk

 

donderdag 21/02/2013 om 20h00 in sporthal Recrean:

Linearecta.be
Poorten Derycke
25
-
8

Spelers:

  • Ben
  • Bennie
  • Hannes
  • Stijn
  • Wesley

Tweede in de poule?

Bij winst werden we tweede in de poule en speelden we de halve finale.  Al gaat het ons in eerste instantie om de fun, het is toch wel leuk als je iets hebt om voor te spelen. Op basis van de resultaten zou het niet echt een probleem mogen zijn, maar je weet het natuurlijk nooit.

We startten vrij goed en Ben bracht ons al meteen op voorsprong. Hij maakte ook de 2-0 en liet Bennie dan ook een doelpuntje. Ben scoorde lustig verder, zowel bij de tegenstrever als in ons eigen doel ;-).  Het stond 4-1 na het eerste kwart.

Er werd maar weinig weerwerk geboden en we sprongen nu niet meteen fantastisch goed om met de kansen. Toch scoorden Hannes, Ben, Hannes en Ben. Een tegentreffer op het einde van het tweede kwart en het scorebord gaf 9-2 aan.

In het derde kwart zakte onze concentratie naar een dieptepunt en kregen we twee doelpunten om de oren. Toch was er nooit ongerustheid want even doorduwen en met doelpunten van Ben, Stijn, Bennie, Wesley en Ben brachten we de stand op 14-4. We slikten dan nog twee goals zodat het 14-6 werd.

In het laatste kwart was de pijp uit en ook al werd er wat gedoseerd, toch kon er nog vaak gescoord worden. De doelpuntenmakers op een rij: Wesley, Ben, Hannes (2), Ben, tegenstrever, Ben, Bennie, Ben, Bennie, Hannes (2), tegenstrever. En als we alles correct hebben genoteerd, dan zou dit 25-8 moeten zijn.

Stijn Audooren

 

Linearecta.be - Poorten Derycke  Linearecta.be - Poorten Derycke  Linearecta.be - Poorten Derycke  Linearecta.be - Poorten Derycke  Linearecta.be - Poorten Derycke  Linearecta.be - Poorten Derycke  Linearecta.be - Poorten Derycke  Linearecta.be - Poorten Derycke  Linearecta.be - Poorten Derycke 


Pleisterwerken Kesteleyn

Dit is de officiële website van MVC Linea Recta. Copyright © 2004-2006 MVC Linea Recta.  

Valid XHTML 1.0!   Correct CSS!   Geldig RSS   Get Firefox!