MVC Linea Recta

Seizoen

Vriendschappelijk

 

woensdag 20/02/2013 om 22h00 in sporthal Recrean:

Brieljant
Linearecta.be
3
-
26
(of was het 28???)

Spelers:

  • Andy
  • Ben
  • Bennie
  • Jonathan
  • Stijn
  • Wesley

Het kan enkel maar beteren?

Onze tweede wedstrijd op één avond. Ofwel zitten we erdoor ofwel kan het enkel maar beter gaan… wat zou het worden? De tegenstrever leek in ieder geval een stuk minder sterk.

We begonnen iets efficiënter. Het leek alsof we tussen kegeltjes wandelden. Na het eerste kwart stond het immers al 0-5 in ons voordeel door doelpunten van Ben, Jonathan, Wesley (2) en Andy.

Ook in het tweede kwart kon de tegenstrever niet meteen weerwerk bieden. Wesley maakte er meteen 0-6 van en Bennie (2), Jonathan (2), Ben, Jonathan en Wesley zorgden ervoor dat we konden draaien met 0-13 op het scorebord.

Nog eens draaien, want we waren al te vroeg van helft gewisseld. We lieten de touwtjes even vieren en 1-13 was een feit. Maar niet getreurd, want Andy en Ben brachten de stand op 1-15. Na een tegendoelpunt scoorde Jonathan, Stijn en nog eens Jonathan en ’t was 2-18 met nog een kwart te spelen.

In ’t laatste kwart scoorde Ben, kregen we een doelpunt tegen en brachten de doelpunten van Andy (2), Jonathan, Bennie, Stijn en Jonathan (2) de eindstand 3-26 op het bord.

Onze eerste overwinning was een feit, maar of die veel te betekenen had… ;-).

Stijn Audooren

Brieljant - Linearecta.be  Brieljant - Linearecta.be  Brieljant - Linearecta.bePleisterwerken Kesteleyn

Dit is de officiële website van MVC Linea Recta. Copyright © 2004-2006 MVC Linea Recta.  

Valid XHTML 1.0!   Correct CSS!   Geldig RSS   Get Firefox!