MVC Linea Recta

Seizoen

Vriendschappelijk

 

woensdag 20/02/2013 om 20h00 in sporthal Recrean:

Linearecta.be
De Kerkhoek
6
-
16

Spelers:

  • Andy
  • Ben
  • Bennie
  • Jonathan
  • Stijn
  • Wesley

Lang geleden...

Na 6 jaar zonder minivoetbal dachten we… kunnen we terug het ploegske niet eens samenbrengen om enkele matchkes te spelen voor de fun? Wat zou het geven? Hoe zat het met de conditie? Waren we alles verleerd? Hoe snel keert het matchritme terug ;-)?

Op de eerste dag mochten onze enthousiaste spelers al meteen twee keer het veld op. We kenden geen ploegen dus het was even aftasten. Al snel wisten we dat het moeilijk zou worden, want we hadden het eerste kwart wel vrij veel balbezit, maar van scoren kwam niet zo veel in huis. We kwamen overal een stapje te kort, maar da’s op zich misschien wel logisch natuurlijk. Onze tegenstrever daarentegen bleek zeer efficiënt. Telkens ze naar doel trapten was het bingo. We kwamen 0-3 achter en toen mocht Stijn scoren (shot met links). Daarna werd het 1-4, om te gaan rusten bij 2-4 na een doelpunt van Andy.

Ook in het tweede kwart eenzelfde beeld, al was het balbezit eerder wat meer verdeeld. Ze bleken toch net iets sterker. Ben scoorde de 3-4 en Bennie kreeg de 4-7 achter zijn naam.

In ’t derde kwart leek het alsof onze pijp uit was en kregen we 4 doelpunten na elkaar om de oren. Enkel Wesley slaagde er nog in de 5-11 te scoren.
In het vierde kwart trapte Jonathan de 6-11 tegen de touwen maar werd het uiteindelijk nog een duidelijke 6-16.

In ons vorige voetballeven hadden we het wel gehaald van deze ploeg denk ik, maar vanavond was het resultaat duidelijk. Hadden we ons wat gespaard omdat er nog een match op het programma stond of waren we ook straks een vogel voor de kat? Positief punt: iedere speler had intussen al één keer gescoord!

Stijn Audooren

Linearecta.be - De Kerkhoek  Linearecta.be - De Kerkhoek  Linearecta.be - De KerkhoekPleisterwerken Kesteleyn

Dit is de officiële website van MVC Linea Recta. Copyright © 2004-2006 MVC Linea Recta.  

Valid XHTML 1.0!   Correct CSS!   Geldig RSS   Get Firefox!