MVC Linea Recta

Seizoen

Vriendschappelijk

 

dinsdag 22/08/2005 om 21h00 in de sporthal van Moorsele:

Gouden Bank Gullegem
MVC Linea Recta
8
-
1

Licht in donkere tijden

Dat Gullegem een te duchten tegenstrever was stond vast. Twee spelers twijfelachtig door blessures. We vertrokken 20 minuten later dan verwacht omdat Filip door wegenwerken werd opgehouden. Vijf minuutjes voor aanvang van de wedstrijd kwamen we aan in de sporthal van Moorsele. We wisten dus dat dit geen makkelijke avond zou worden.

Dagen ijs leggen, rusten, een echografie die uitwijst dat er geen scheurtje aanwezig is, om 5 uur opgestaan om voor m’n dagtaak naar de osteopaat te kunnen gaan, goed opgewarmd en niets van pijn ondervonden. Ik heb er alles aan gedaan op speelklaar te geraken, maar het mocht niet baten. Na 5 à 10 minuten spelen diende ik het veld te verlaten. Hannes hield het iets langer vol. Enkel op het einde van de wedstrijd werd het moeilijk. Voor mij komt de bekerwedstrijd van vrijdag dus heel ongelegen, hopelijk kan Hannes tijdig herstellen.

Van Ben wisten we dat hij niet kon komen, een ideale gelegenheid om een nieuwe jeugdspeler de kans te geven. We verkozen Tim Bonne. Hij wordt binnen enkele dagen 15 jaar en kan dus later dit seizoen ingezet worden indien nodig. We wilden hem nu al eens laten proeven en stelden vast dat hij zich goed uit de slag trok. Hij was voor mij het lichtpuntje op deze sombere avond.

Voldoende randverhaal, over naar de wedstrijd: Gullegem trok onmiddellijk in de aanval, maar echt onder druk kwamen we niet. Toen we 10 minuten gespeeld hadden probeerden we te wisselen. Niet zo verstandig als je dit doet tijdens een tegenaanval van de tegenstrever. Ik zag drie man om op te verdedigen, probeerde te wijken en toen ik de voorzet wilde tegenhouden kreeg ik de bal slecht op de voet en versloeg ik Bart. Domme goal die zeker te vermijden was! 1-0 was het na het eerste kwart.

In het tweede kwart eenzelfde spelbeeld. Bij ons liep het niet echt, ontbrak er creativiteit en Gullegem probeerde in de aanval te trekken. Gouden Bank Gullegem kon op een counter een doelpuntje maken en we draaiden met een 2-0 achterstand.

Na een knap uitgespeelde actie van Gullegem werd het daarna 3-0. Op de counter konden we toch de eer redden. Tim werd mooi gelanceerd, durfde zelf niet echt trappen en gaf dan maar de perfecte assist aan Hannes. De aansluitingstreffer zou je dit dan noemen, maar toen wisten we dat dit de wedstrijd niet zou doen kantelen.

In het laatste kwart was al het kruid verschoten en vielen nog een hoop doelpunten voor Gullegem. Er werd nog 5 keer gescoord wat de eindstand op 8-1 bracht. Toch wel een vertekende uitslag van deze zwakke wedstrijd. Wij kregen slechts één echte kans, maar acht tegendoelpunten vond ik toch wel overdreven.

Stijn Audooren

 

Gouden Bank Gullegem - MVC Linea Recta Gouden Bank Gullegem - MVC Linea Recta Gouden Bank Gullegem - MVC Linea Recta Gouden Bank Gullegem - MVC Linea Recta Gouden Bank Gullegem - MVC Linea Recta Gouden Bank Gullegem - MVC Linea Recta Gouden Bank Gullegem - MVC Linea Recta Gouden Bank Gullegem - MVC Linea Recta Gouden Bank Gullegem - MVC Linea Recta


Pleisterwerken Kesteleyn

Dit is de officiële website van MVC Linea Recta. Copyright © 2004-2006 MVC Linea Recta.  

Valid XHTML 1.0!   Correct CSS!   Geldig RSS   Get Firefox!