MVC Linea Recta

Seizoen

Vriendschappelijk

 

woensdag 16/08/2005 om 21h00 in de gemeentelijke sporthal Zwalm:

MVC Linea Recta
D'Anciens
10
-
5

D’Anciens, de ideale sparringpartner

We startten onze voorbereiding tegen D’Anciens in Zwalm. De ideale sparringpartner; sportief, gemotiveerd, te duchten, ervaring, … We konden vanaf nu ook eens experimenteren met de nieuwe regel voor vervangingen. Het wordt aanpassen, want in theorie ligt het spel nooit meer langer dan drie seconden stil. Enerzijds kan dit conditioneel dus nog een zware dobber worden, anderzijds biedt het op tactisch vlak wel een aantal mogelijkheden.

Voor het eerst terug op het balletje trappen, het voelde nog wat raar aan. Bij één van de eerste balcontacten speelde de auteur van dit verslag al zeer slecht in en dat werd meteen afgestraft. Met de assist voor 1-1 werd het foutje goedgemaakt. Filip kon van dichtbij gelijkmaken. Nog in het eerste kwart, trapte Hannes overtuigend de bal in de verste hoek (2-1) en zorgde Wesley voor 3-1.

Filip bracht, in het tweede kwart, de stand op 4-1. D’Anciens had intussen vier schepcorners afgedwongen, waardoor ze mochten scheppen en binnenkoppen: 4-2.

Het derde kwart bracht weinig doelpunten. We morsten wat met kansen, maar ook de tegenstrever kreeg de bal niet in doel. Dan maar via een schepcorner dacht Wesley en hij kopte de 5-2 tegen de netten.

Op het einde van de wedstrijd werd het toch nog een doelpuntenfestival. D’Anciens maakte aanstalten om de wedstrijd naar zich toe te trekken, want na een veldgoal en een benutte schepcorner kwamen ze terug tot 5-4. Wij bleven komen en Filip kon gelukkig tegen prikken (6-4).
In een laatste poging om de wedstrijd te laten kantelen werd het 6-5, maar vanaf dan was het scoren enkel nog voor ons weggelegd: Hannes, Wesley (2de schepcorner raak), Ben en Filip tekenden voor 10-5.

Stijn Audooren

 

MVC Linea Recta - D'Anciens MVC Linea Recta - D'Anciens MVC Linea Recta - D'Anciens MVC Linea Recta - D'Anciens


Pleisterwerken Kesteleyn

Dit is de officiële website van MVC Linea Recta. Copyright © 2004-2006 MVC Linea Recta.  

Valid XHTML 1.0!   Correct CSS!   Geldig RSS   Get Firefox!