MVC Linea Recta

Seizoen

Vriendschappelijk

 

vrijdag 19/08/2005 om 21h00 in de sporthal van Kluisbergen:

MVC Linea Recta
Deketele Wortegem (4de nat)
8
-
8

Vrijdagavond traden we aan in de sporthal van Kluisbergen. Op een veel te klein veld namen we het op tegen een subtopper uit 4de nationale, of de overgangsreeks indien je wilt.

De match begon vrij rustig en na enkele minuutjes konden wij de score openen, waarschijnlijk geïnspireerd door onze nieuwe uitrusting en nieuwe doelman.
De partij liep vrij evenwichtig en hier en daar gaven wij een cadeautje weg in ruil voor hun gastvrijheid. Na 20 minuten spelen sloeg de tegenstander een kloofje en diepte die uit tot een doelpunt of twee, drie. Op enthousiasme en inzet bleven wij minstens de evenknie van onze twee-reeksen-hoger-spelende-tegenstander. Ook onze eindspurt mocht gezien worden want in de laatste minuten van de wedstrijd kwamen wij terug langszij door onder andere een heel mooie combinatie dwars door het centrum.

Eén corner verwijderd van een extra schepcorner gingen we de laatste seconden van de wedstrijd nog resoluut op zoek naar een overwinning.

De 8-8 was echter een mooie weergave van de wedstrijd zodat het daar ook bij bleef. Iedereen had zich geamuseerd, er wordt terug gesproken op het veld en plezier gemaakt naast het veld. We kijken uit naar het komende seizoen.

Bennie Hebbelynck

Hannes geveld op de grond Bennie op de bank Bart aan de bal Filip, Wesley en Bennie verdedigen Stijn met de bal aan de voet Stijn staat klaar voor een vrije trap Wesley in de aanval Bennie in de achtervolging Filip zet druk Wesley en Bennie wachten af Assist tegenstander Bennie scoortPleisterwerken Kesteleyn

Dit is de officiële website van MVC Linea Recta. Copyright © 2004-2006 MVC Linea Recta.  

Valid XHTML 1.0!   Correct CSS!   Geldig RSS   Get Firefox!