MVC Linea Recta

Seizoen

Competitie

 

vrijdag 23/02/2007 om 19h00 in de sporthal van Oosterzele:

Spelers: Bart De Weerdt, Hannes Vankeirsbilck, Brecht Vandenberghe, Wesley De Vleeschouwer, Bennie Hebbelynck, Stijn Audooren

MVC Delirium
MVC Linea Recta
3
-
9

Hannes is terug en we winnen opnieuw

De wedstrijd was nog maar enkele minuten out en we voelden dan al dat er een stunt in de maak was. Het draaide goed en MVC Delirium kroop achteruit. Iedere keer professionele fouten, maar de scheidsrechter greep niet in. Stijn kon na enkele minuten het verlossende doelpunt scoren. We zaten op schema. Even later probeerde Brecht het vanop de zijkant en met wat geluk verdween de bal tussen de benen van de doelman tegen de netten. Bart toverde enkele schitterende reddingen uit zijn voeten en had zeker een belangrijke bijdrage aan onze voorsprong.

Ook in het tweede kwart kwam er meer dreiging van ons. De scheidsrechter bleef wat onrechtvaardig fluiten en etaleerde zijn onkunde door wat machtsvertoon. Wesley ging op de bon voor het zeggen van "Ik blijf toch beleefd?". In dit tweede kwart kregen we onze vierde corner en kopte Brecht perfect binnen. Ook de tegenstrever mocht een schepcorner binnenwerken. Even later duidelijk contact op Hannes binnen de backlijn en terechte strafschop voor ons. Stijn mocht zijn tweede van de avond binnenleggen.

Draaien met drie doelpunten voorsprong, het was al lang geleden. We wilden deze kloof zeker behouden, maar al vlug scoorde Delirium. We verloren de moed niet en bleven attent. Na recuperatie aan de eigen backlijn mocht Stijn met de linker in het lege doel lobben. Via Brecht liepen we nog een doelpuntje extra uit. Nadat Delirium tegenscoorde maakte Brecht er uiteindelijk 3-7 van. Stijn kreeg tussendoor ook nog een gele kaart omdat hij rustig en eerlijk antwoordde op de vraag die de scheidsrechter stelde.

In het laatste kwart konden Hannes en Wesley nog scoren en was de ruim verdiende overwinning een feit. Voor de volledigheid melden we ook nog dat het potje van de scheidsrechter nog overkookte en hij Stijn een tweede gele kaart gaf en op het scheidsrechtersblad een verslag belooft voor het gedrag van Wesley na de match (wat dit ook moge wezen).

Jammer dat het triestige gedrag van de scheidsrechter alle glans uit deze wedstrijd en onze overwinning haalde. Wij wensen MVC Delirium alvast veel succes in de volgende wedstrijden... ze hadden immers niets te maken met de houding van de scheidsrechter.

Stijn Audooren

MVC Delirium - MVC Linea Recta  MVC Delirium - MVC Linea Recta  MVC Delirium - MVC Linea Recta  MVC Delirium - MVC Linea Recta  MVC Delirium - MVC Linea Recta  MVC Delirium - MVC Linea Recta  MVC Delirium - MVC Linea Recta Pleisterwerken Kesteleyn

Dit is de officiële website van MVC Linea Recta. Copyright © 2004-2006 MVC Linea Recta.  

Valid XHTML 1.0!   Correct CSS!   Geldig RSS   Get Firefox!