MVC Linea Recta

Seizoen

Competitie

 

vrijdag 19/01/2007 om 20h00 in de sporthal van Zaffelare:

Spelers: Bart De Weerdt, Tim Bonne, Brecht Vandenberghe, Benjamin Seghers, Wesley De Vleeschouwer, Bennie Hebbelynck, Stijn Audooren

De Roepies
MVC Linea Recta
7
-
3

Alstublief

In het eerste kwart probeerden we de organisatie te behouden. De Roepies lieten we wat meer balbezit, maar echt gevaarlijk werden ze niet. Maar even een onoplettendheid en we konden meteen achtervolgen. We panikeerden nog niet en toen Wesley knap tussenkwam kon hij de 1-1 binnentrappen.

In het tweede kwart eenzelfde spelbeeld. Er werd een wapenstilstand gehouden en doelpunten vielen er niet te noteren.

Het derde kwart gaven we de wedstrijd gewoon weg. Individuele fouten, slechte afspraken en telkens makkelijk afgestraft. Misschien verdien je dan niet om punten te pakken. Het is een wetmatigheid natuurlijk; als je in een negatieve spiraal terecht komt, dan loopt het ook allemaal verkeerd. Een benutte schepcorner en twee doelpunten brachten De Roepies 4-1 voor.

In het laatste kwart wilden we wel nog iets proberen, maar we kregen het deksel veel te makkelijk op onze neus. Het werd al vlug 6-1 en dan maakt de rest niet zo veel meer uit. Wesley en Brecht op schepcorner konden nog tegenscoren, maar de eindstand 7-3 stond op het bord bij affluiten.

Stijn Audooren

De Roepies - MVC Linea Recta  De Roepies - MVC Linea Recta  De Roepies - MVC Linea Recta  De Roepies - MVC Linea Recta  De Roepies - MVC Linea Recta Pleisterwerken Kesteleyn

Dit is de officiële website van MVC Linea Recta. Copyright © 2004-2006 MVC Linea Recta.  

Valid XHTML 1.0!   Correct CSS!   Geldig RSS   Get Firefox!