MVC Linea Recta

Seizoen

Competitie

 

vrijdag 12/01/2007 om 22h00 in de stedelijke sporthal van Oudenaarde:

Spelers: Patrick Bonne, Tim Bonne, Benjamin Seghers, Wesley De Vleeschouwer, Bennie Hebbelynck, Stijn Audooren

MVC Linea Recta
ZWR Evergem III
5
-
6

Geen geluk

We begonnen vrij goed aan de wedstrijd. Verdedigend zat het vrij goed in mekaar en aanvallend zorgden we nu en dan toch voor wat doelgevaar. We kwamen op voorsprong met een schepcorner binnengekopt door Wesley. Wat later kon hij ook de 2-0 naast de uitgekomen doelman leggen.

Ook in het tweede kwart liep alles nog op wieltjes. Op een snelle fast-break kon Stijn op aangeven van Tim vrij makkelijk de 3-0 tegen de netten trappen. Maar ZWR kon milderen met een schepcorner. Onze concentratie verslapte een beetje en we gaven veel te makkelijk de 3-2 weg. Maar goed, we hadden nog steeds alles in eigen handen.

Het derde kwart ging gelijk op. De fouten en het gezaag van ZWR Evergem namen crescendo toe. De waarschuwingen volgden en uiteindelijk werd slechts één protestcorner gegeven in de ganse wedstrijd. De scheidsrechter was veel te braaf (zie ook verder in deze nieuwsbrief bij extra) en wij bleven veel te sportief. Uiteindelijk scoorde Evergem eerst de 3-3 en kon Tim de 4-3 maken.

In het vierde kwart steeg de spanning. Ik was aan de kant blijven zitten met (opnieuw) wat last in de bil. Vanaf de zijlijn zie je nog beter de hoop fouten en het gezaag bij de vleet (en niet van ons). Blijkbaar moeten we leren omgaan met dat soort intimidatie. Evergem kon twee keer scoren waardoor we op achterstand kwamen. Dan wordt het gokken. Ik kon nog wel proberen meedoen, maar echt lopen ging niet meer. Dan maar in doel. Enkele minuten voor affluiten kon Tim met een schitterende goal en op aangeven van Bennie de gelijkmaker scoren. In de laatste vijf minuten kregen we nog een schepcorner tegen die over de wedstrijd besliste.

Stijn Audooren

MVC Linea Recta - ZWR Evergem III  MVC Linea Recta - ZWR Evergem III  MVC Linea Recta - ZWR Evergem III  MVC Linea Recta - ZWR Evergem III  MVC Linea Recta - ZWR Evergem III  MVC Linea Recta - ZWR Evergem III Pleisterwerken Kesteleyn

Dit is de officiële website van MVC Linea Recta. Copyright © 2004-2006 MVC Linea Recta.  

Valid XHTML 1.0!   Correct CSS!   Geldig RSS   Get Firefox!