MVC Linea Recta

Seizoen

Competitie

 

vrijdag 05/01/2007 om 21h00 in de sporthal van Nevele:

Spelers: Bart De Weerdt, Tim Bonne, Benjamin Seghers, Filip Craeye, Joeri Goessens, Wesley De Vleeschouwer

MVC De Blues
MVC Linea Recta
7
-
3

Geen overwinning voor papa Bennie :-(

Het eerste kwart was er niets te beleven. Van beide ploegen kwam weinig dreiging en de score was navenant. De Blues kwamen 1-0 voor op strafschop. Wesley gleed weg op de slechte vloer in Landegem en de scheidsrechter zag daarbij contact in de backlijn. Je kon erover discussiëren, maar zo'n dingen gebeuren nu eenmaal.

Het tweede kwart was gelijkaardig. De Blues mochten veel te makkelijk 2-0 uitlopen en wij moesten nu wel iets terugdoen. Deze keer kregen wij een strafschop en Filip kon milderen tot 2-1.

In het derde kwart kwamen we gelijk door een schepcorner (Filip op aangeven van Wesley). De wedstrijd kon eindelijk starten, maar neen hoor... de twee slappe ploegen namen weinig initiatief. Het laatste kwart dienden we uiteindelijk toch als verliezer in te zetten, want het werd nog 3-2.

Zwak bleef het, en we kregen alweer een doelpunt tegen. We probeerden er nog voor te gaan, maar de ruimtes werden zo groot dat er nog drie tegendoelpunten in cadeauverpakking werden weggegeven. Om de pil wat te verzachten kon Filip 7-3 vanop de strafschopstip binnentrappen, maar daarmee was het ook gezegd.

Stijn Audooren

MVC De Blues - MVC Linea Recta  MVC De Blues - MVC Linea Recta  MVC De Blues - MVC Linea Recta  MVC De Blues - MVC Linea Recta Pleisterwerken Kesteleyn

Dit is de officiële website van MVC Linea Recta. Copyright © 2004-2006 MVC Linea Recta.  

Valid XHTML 1.0!   Correct CSS!   Geldig RSS   Get Firefox!