MVC Linea Recta

Seizoen

Competitie

 

vrijdag 17/11/2006 om 20h00 in de sporthal van Nevele:

Spelers: Bart De Weerdt, Filip Craeye, Wesley De Vleeschouwer, Bennie Hebbelynck, Stijn Audooren

V.N.'81
MVC Linea Recta
10
-
5

5 spelers

We zitten in de hoek waar de klappen vallen, zoveel is duidelijk. Blessures en "andere verplichtingen" zorgen ervoor dat we over 5 spelers konden beschikken. Anderzijds dienden we opnieuw "toeren" uit te halen om die vijf daar op tijd te krijgen. Zo'n wedstrijden speel ik persoonlijk dan liever niet, maar uiteraard maak je er het beste van.

V.N.'81 is een vrij goede ploeg. In de eerste periode probeerden ze het spel te maken, maar veel verder dan wat magere trappen op doel geraakten ze in eerste instantie niet. Vooraan bij hen constant beweging en toen Stijn voor de aanvaller wou komen werd hij gehinderd. Het spel kon doorgaan en de spits kon vrij mooi de 1-1-situatie afronden. Duidelijke fout als je het mij vraagt, wat later werd immers voor een gelijkaardige actie gelukkig wel gefloten. Nog in het eerste kwart stond het 2-0 na een wat rare bots waar Bart niet echt zicht op had. Tussen haakjes... waar ze de nieuwe "duplo-vloer" gevonden hebben is mij een raadsel. De vloer was idd niet zo goed in Nevele, maar 't is er niet op verbeterd!

In het tweede kwart eenzelfde spelbeeld, maar nu en dan kwamen we er vrij goed uit. We werden gevaarlijker en Bennie kon de verdiende aansluitingstreffer maken. Filip mocht daarop dan een schepcorner binnenkoppen en op strafschop (aangevochten door de tegenstrever, maar duidelijk contact binnen de backlijn dus terecht gefloten) kon Stijn er zelfs voor zorgen dat de 2-0 achterstand werd omgebogen tot een 2-3 voorsprong. Tegen de rust kon Nevele weliswaar ook hun vierde corner afdwingen en werkte men de schepcorner feilloos af: 3-3.

Alles was te herdoen, maar wij zaten toch al door een groot deel van onze krachten. Vrij vlug kregen we twee doelpunten om de oren en eigenlijk was de match dan al beslist, al Filip bracht ons terug tot op één doelpuntje. Nog een tegentreffer en het stond 6-4.

In het laatste kwart was het een beetje pompen of verzuipen. Niet dat zij zoveel meer brachten, maar voor ons was dit kwart er toch wat teveel aan. Wat weggevers en nog een doelpuntje van Wesley. De eindstand werd zo 10-5 en misschien is het doelpuntenverschil wat te ruim om een deftig wedstrijdbeeld te schetsen. Had de scheidsrechter wat correcter geloften en had de entourage van de tegenpartij niet zoveel (onterecht) gezaagd, ik had ze de overwinning misschien wel gegund.

Stijn Audooren

V.N. '81 - MVC Linea Recta  V.N. '81 - MVC Linea Recta  V.N. '81 - MVC Linea Recta  V.N. '81 - MVC Linea Recta  V.N. '81 - MVC Linea Recta  V.N. '81 - MVC Linea Recta  V.N. '81 - MVC Linea Recta Pleisterwerken Kesteleyn

Dit is de officiële website van MVC Linea Recta. Copyright © 2004-2006 MVC Linea Recta.  

Valid XHTML 1.0!   Correct CSS!   Geldig RSS   Get Firefox!