MVC Linea Recta

Seizoen

Competitie

 

vrijdag 10/11/2006 om 19h15 in sporthal Sint-Jozef te Gent:

Spelers: Bart De Weerdt, Hannes Vankeirsbilck, Filip Craeye, Wesley De Vleeschouwer, Bennie Hebbelynck, Stijn Audooren

't Oud Clooster
MVC Linea Recta
7
-
6

Te braaf

Wedstrijd om 19h15 in Sint-Jozef Gent... redelijk vroeg en niet evident om met voldoende spelers aan te treden. Training, blessures en noem maar op. Toch geraakten we met 5 aan de aftrap. Later arriveerde Bart nog zodat we eens konden vervangen.

Na het eerste kwart stootten we alweer op een muurtje dat we moeilijk konden slopen, terwijl wij heel wat ruimte weg gaven voor de tegenaanval. Na het eerste kwart stonden we al 2-0 achter en hadden we nog maar weinig laten zien.

Ook in het tweede kwart kregen we een doelpunt tegen en hadden we geen antwoord klaar. Gelukkig kwam Bart dan aan zodat we vanaf dan wat konden schuiven met de spelers.

In het derde kwart trokken we dan de wedstrijd naar ons toe en dat loonde. Eerst werd Stijn vrijgespeeld voor doel en kon hij makkelijk binnentikken, daarna kopte Filip een schepcorner binnen en Bennie herstelde het evenwicht: 3-3. Tussendoor kreeg de doelman nog de bal tegen de hand (wellicht onbewust, maar verhinderen van een doelpunt...) en was de interpretatie van de scheidsrechter in hun voordeel. Maar niet gemekkerd, de wedstrijd kon nu eindelijk van start gaan.

In het laatste kwart kwamen we voor het eerst op voorsprong dankzij een doelpunt van Filip. Toen kreeg 't Oud Clooster hun schepcorner en werd het 4-4. Ook wij mochten nog eens koppen en Filip deed dit perfect. In de laatste vijf minuten werd Filip vrijgespeeld en hij kon makkelijk binnentikken. Op die manier konden we zelfs twee doelpunten uitlopen. Daarna was het niet meer om aan te zien. Eigenlijk werd ons tot drie maal toe een strafschop ontnomen: twee maal contact binnen de backlijn (ik heb het contact gevoeld, maar misschien moeilijk te zien voor de scheidsrechter) en na een redding trapte de doelman al zittend/liggend de bal naar voor, net voor de voeten van Hannes die misschien had kunnen scoren. Dit wegtrappen zorgde voor een counter en een doelpunt aan de overkant. Een dikke streep door onze rekening! Maar goed, we stonden nog voor en er waren nog minder dan drie minuten te spelen. We verspeelden dan veel te makkelijk de bal en zijn op zo'n moment de enige ploeg ter wereld (denk ik) die geen professionele foutjes maakt. Enerzijds zou je kunnen zeggen dat het ons siert, maar daar koop je niets mee, integendeel! In de laatste twee minuten slikten we nog twee tegendoelpunten. Tegen de voorlaatste in de stand verspeelden we drie kostbare punten!

Stijn Audooren

't Oud Clooster - MVC Linea Recta  't Oud Clooster - MVC Linea Recta  't Oud Clooster - MVC Linea Recta  't Oud Clooster - MVC Linea Recta  't Oud Clooster - MVC Linea Recta Pleisterwerken Kesteleyn

Dit is de officiële website van MVC Linea Recta. Copyright © 2004-2006 MVC Linea Recta.  

Valid XHTML 1.0!   Correct CSS!   Geldig RSS   Get Firefox!