MVC Linea Recta

Seizoen

Competitie

 

donderdag 09/11/2006 om 22h10 in 't Sportkot te Leupegem:

Spelers: Bart De Weerdt, Mathieu Gossye, Filip Craeye, Wesley De Vleeschouwer, Ben Polfliet, Bennie Hebbelynck, Stijn Audooren

MVC Linea Recta
Assurfin Gevaert
4
-
6

Uit handen gegeven

We verwelkomen Mathieu Gossye in Leupegem op de zoveelste wedstrijd die we hebben moeten verplaatsen dit seizoen. Enkele spelers met kleine blessures en de dag erop opnieuw een wedstrijd. In de hoop dat we deze week zonder kleerscheuren konden doorkomen begonnen we gretig aan de wedstrijd.

Vrij vroeg in de wedstrijd kon Bart maar doel trappen. Wesley sprong gepast over de bal en de 1-0 voorsprong was een feit. We verdedigden vrij sterk in de beginfase van de wedstrijd, maar het zag er toch wat onzeker uit. Filip zag dan het doel van Dikkelvennen vrij staan en deed de inspanning een bal binnen te houden en knap binnen te trappen: 2-0.

Ook in het tweede kwart konden we verder uitlopen. Bennie kon scoren. Maar wat communicatiestoornissen lieten toe dat Assurfin Gevaert toch een vrij makkelijk tegendoelpunt kon verzilveren. Draaien bij 3-1 zag er nog altijd positief uit.

In het derde kwart hebben we het makkelijk weggegeven. Er werd niet meer collectief gespeeld, taken werden niet naar behoren uitgevoerd waardoor men uit de posities liep en op 3 minuten tijd kregen we drie tegendoelpunten. In eerste provinciale minivoetbal moet je met 5 verdedigen en met 5 aanvallen, als dat niet gebeurt wordt dat zeker afgestraft!

Het laatste kwart dienden we de 3-4 achterstand om te buigen in ons voordeel, maar Dikkelvenne speelde het keurig uit en bij ons was het vet van de soep. We bleven komen, maar toen zij de 3-5 binnentrapten zonk de moed in onze schoenen. Nog even een opflakkering door een doelpunt van Stijn, maar Dikkelvenne mocht daarna de 4-6 eindcijfers vastleggen.

Opnieuw verlies dus tegen één van de ploegen uit de tweede kolom :-(.

Stijn Audooren

MVC Linea Recta - Assurfin Gevaert  MVC Linea Recta - Assurfin Gevaert  MVC Linea Recta - Assurfin Gevaert  MVC Linea Recta - Assurfin Gevaert  MVC Linea Recta - Assurfin Gevaert  MVC Linea Recta - Assurfin Gevaert  MVC Linea Recta - Assurfin Gevaert Pleisterwerken Kesteleyn

Dit is de officiële website van MVC Linea Recta. Copyright © 2004-2006 MVC Linea Recta.  

Valid XHTML 1.0!   Correct CSS!   Geldig RSS   Get Firefox!