MVC Linea Recta

Seizoen

Competitie

 

vrijdag 03/11/2006 om 22h00 in de stedelijke sporthal van Oudenaarde:

Spelers: Bart De Weerdt, Hannes Vankeirsbilck, Filip Craeye, Benjamin Seghers, Wesley De Vleeschouwer, Tim Bonne, Bennie Hebbelynck, Stijn Audooren

MVC Linea Recta
Duet Inc.
7
-
8

Tweede keer achter, tweede keer verloren

Twee uur voor de wedstrijd waren we met 7 spelers, enkele minuten later nog met 5 en als de match begint met 8. Misschien wel één teveel denk je dan achteraf... al kwamen we veelal 3 stappen tekort en werd er niet echt frequent vervangen. Aan de fysieke conditie kan het dus niet gelegen hebben.

Opnieuw een tegenstrever die de boel goed gesloten houdt. Geen druk op onze verdediging, maar wij lieten ons alweer veel te makkelijk vloeren. Balverlies, uitbraak en 0-1. We bleven komen en konden gelukkig vlug orde op zaken stellen. Hannes maakte gelijk. Nog in het eerste kwart maakte Benjamin er 2-1 van en hoop je op een andere match.

Maar telkens de tegenstrever in ons doelgebied kwam was het gevaarlijk. Veel te vaak vond men iemand ongedekt voor doel die simpel kon binnentikken. Drie doelpunten op rij voor en waar wij enkel een doelpunt van Filip konden tegenover zetten. We draaiden bij 3-4.

In het derde kwart bleven we zielloos acteren. We scoorden nochtans twee maal (Filip op schepcorner en een own-goal), maar we slikten ook opnieuw twee tegentreffers waardoor de achterstand van één doelpunt bleef: 5-6.

Alles of niets dan maar in het laatste kwart, maar dan kregen we al vlug het deksel op de neus. Twee doelpunten achterstand, we moesten dus blijven komen met het risico van de counter. Stijn kon nog tegen scoren, maar opnieuw kregen we aan de andere kant een doelpunt binnen. Filip bracht ons met een schepcorner terug op één doelpunt. In de laatste vijf minuten ging Wesley alleen op doel af. Minstens één meter binnen het strafschopgebied werd hij neergeduwd (contact dus strafschop dacht ik). Het werd een gele kaart, een schepcorner en een vrije trap buiten de backlijn. Duidelijk verkeerde beslissing, maar toch moet je er het beste proberen van maken natuurlijk. De schepcorner werd gemist en met de vrije trap werd ook al niet veel goeds gedaan.

7-8 was uiteindelijk het resultaat, waarbij je kan stellen dat het verdedigende spel de bovenhand heeft gehaald t.o.v. de ploeg die meer wou dan enkel voor doel kruipen. De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat Duet Inc. zijn spel schitterend heeft gespeeld en dat wij hebben gefaald.

Stijn Audooren

MVC Linea Recta - Duet Inc.  MVC Linea Recta - Duet Inc.  MVC Linea Recta - Duet Inc.  MVC Linea Recta - Duet Inc.  MVC Linea Recta - Duet Inc. Pleisterwerken Kesteleyn

Dit is de officiële website van MVC Linea Recta. Copyright © 2004-2006 MVC Linea Recta.  

Valid XHTML 1.0!   Correct CSS!   Geldig RSS   Get Firefox!