MVC Linea Recta

Seizoen

Competitie

 

vrijdag 13/10/2006 om 22h00 in de sporthal van Hogeschool Gent:

Spelers: Bart De Weerdt, Hannes Vankeirsbilck, Filip Craeye, Wesley De Vleeschouwer, Ben Polfliet, Stijn Audooren

Tachttal
MVC Linea Recta
2
-
8

Makkie

Normaal zou ik niet spelen, maar aangezien Bennie niet aanwezig kon zijn door overmacht heb ik toch mijn tenue aangetrokken om toch een vervanger te hebben. Een beetje slim positiespel spelen terwijl ze eens konden uitrusten was de bedoeling. Het liep eigenlijk wel vlotjes, toegegeven dat de tegenstrever daar misschien wel een rol in speelde.

Wij bouwden vrij rustig op en controleerden de match van in het begin. Het was vrij duidelijk dat Tachttal enkel voor verdedigen koos. Vanop afstand probeerden ze ons te bekampen. In de tiende minuut ging Wesley op wandel en maakte hij zijn solo met een puntertje af: 0-1. Kort daarna dwongen we onze 4de corner af en mocht Filip het lobje van Wesley binnenkoppen.

Het tweede kwart eenzelfde spelbeeld. Wij maakten rustig het spel en Tachttal beperkte zich tot verdedigen. We werkten niet aan 100% af, maar konden toch vlot naar een 0-5 voorsprong klimmen. Filip, Hannes op corner en Ben zorgden voor de doelpunten.

Tijdens de rust werd niet gewisseld van bank. Of het werd voorgesteld weet ik niet, voor ons maakte het in principe niets uit. Toen de vervangingen van Tachttal voor onze bank gebeurden riep ik een paar keer "Fout". Zonder waarschuwing kregen we dan een protestcorner tegen, hoewel mijn protest terecht was. Geen erg, want op de ganse wedstrijd verzamelde Tachttal in totaal twee corners.

In het derde kwart slikten we een dom doelpunt, maar dat was snel rechtgezet toen Filip de 1-6 tegen de netten schoot.

Het laatste kwart kon Tachttal nog één keer tegenscoren, maar toen was de wedstrijd al gespeeld. Op het einde tekende Filip voor de 2-7 en gaf hij ook een listig voorzetje naar Hannes die schitterend binnentikte! Al bij al een makkelijke overwinning.

Stijn Audooren

Tachttal - MVC Linea Recta  Tachttal - MVC Linea Recta  Tachttal - MVC Linea Recta  Tachttal - MVC Linea Recta  Tachttal - MVC Linea Recta  Tachttal - MVC Linea Recta Pleisterwerken Kesteleyn

Dit is de officiële website van MVC Linea Recta. Copyright © 2004-2006 MVC Linea Recta.  

Valid XHTML 1.0!   Correct CSS!   Geldig RSS   Get Firefox!