MVC Linea Recta

Seizoen

Competitie

 

vrijdag 06/10/2006 om 22h00 in de stedelijke sporthal van Oudenaarde:

Spelers: Bart De Weerdt, Hannes Vankeirsbilck, Joeri Goessens, Wesley De Vleeschouwer, Ben Polfliet, Bennie Hebbelynck, Benjamin Seghers

MVC Linea Recta
MVC De Blues
3
-
7

Collectieve off-day

Selectieproblemen wegens blessures en andere verplichtingen. Toch waren we met zeven spelers aan de aftrap. Benjamin speelde terug mee als jeugdspeler en ook Joeri was van de partij.

Ook de tegenstrever had wat selectieproblemen. Van de 14 aangeslotenen kon men 5 spelers inzetten, wat volgens mij in hun voordeel uitdraaide. Wij begonnen enorm slap aan de wedstrijd. De ganse match ontbrak het aan beleving. Al vlug kregen we 4 corners tegen en konden De Blues via een schepcorner 0-1 voor komen. Op afleggen van Wesley kreeg Benjamin nog een mooie schietkans. Hij geloofde het wellicht zelf niet en miste het doel. Kort daarna kreeg ook Wesley de mogelijkheid een voorzet van Joeri in doel te deviëren, maar ook dan kenden we tegenslag. De tegenstrever verdedigde goed en wij konden daar weinig tegenover zetten. Op counter konden ze dan nog enkele kansjes samenspelen.

Na het eerste kwart en met slechts 0-1 op het scorebord, wisten we dat het vanavond enorm lastig zou kunnen worden. Je hebt zo van die dagen dat niets lukt en probeer dat dan maar eens te verklaren, laat staan dat je het op korte tijd kan veranderen. Ben en Wesley stoorden enkele keren vrij goed samen en zo kregen we een mooie kans, maar opnieuw pech. Ook wij konden dan een vierde corner uit de brand slepen. Hannes kopte binnen en alles stond gelijk. Daarna nog een mooie driehoek Wesley - Joeri - Benjamin, maar opnieuw stond de keeper goed opgesteld. We maakten dan de fout terug te grijpen naar afstandschoten. Veel haalde dat niet uit, maar het was te begrijpen als je het spel zag.

Toen we draaiden stond alles op 't scorebord op één en ga je er vanuit dat de wedstrijd nog kan openbloeien. We hoopten dat de tegenstrever wat moe zou worden aangezien ze niet konden vervangen, maar ze bleven ons perfect opvangen. Ons ontbrak het aan beweging en aanspeelbaarheid. Veel kansen werden er dus niet afgedwongen. Met een lucky goal kwam onze tegenstrever opnieuw 1-2 voor. De concentratie bij ons werd slapper en na slecht ontzetten kwamen we 1-3 achter. De kopjes gingen compleet de grond in toen we een makkelijke 1-4 weggaven.

Het vierde kwart was er één van alles of niets hoopte ik. Het begon veelbelovend. Mooi centraal inspelen van Wesley naar Ben en 2-4 op het scorebord. Jammergenoeg was het maar een stuiptrekking, want met een mooie goal werd het vlug 2-5. Bart trof nog raak met een schitterend puntertje, maar op een counter kwamen we opnieuw drie doelpunten achter. Hoe goed de vorige thuiswedstrijd was, zo slecht was deze. Met een lullig tegendoelpunt werd het uiteindelijk 3-7 en moeten we toegeven dat we nooit aanspraak konden maken op de overwinning.

Stijn Audooren

MVC Linea Recta - De Blues  MVC Linea Recta - De Blues  MVC Linea Recta - De Blues  MVC Linea Recta - De Blues  MVC Linea Recta - De Blues  MVC Linea Recta - De Blues  MVC Linea Recta - De Blues 


Pleisterwerken Kesteleyn

Dit is de officiële website van MVC Linea Recta. Copyright © 2004-2006 MVC Linea Recta.  

Valid XHTML 1.0!   Correct CSS!   Geldig RSS   Get Firefox!