MVC Linea Recta

Seizoen

Competitie

 

vrijdag 22/09/2006 om 22h00 in de stedelijke sporthal van Oudenaarde:

Spelers: Bart De Weerdt, Hannes Vankeirsbilck, Filip Craeye, Wesley De Vleeschouwer, Ben Polfliet, Bennie Hebbelynck, Stijn Audooren

MVC Linea Recta
Union '60
14
-
7

Ook de scheidsrechter kon er geen stokje voorsteken

Eerlijkheid boven alles: de slechtste man op het veld was de scheidsrechter! In de wedstrijd voor ons zagen we al een hoop flaters, maar je hoopt natuurlijk dat dit een uurtje later niet het geval zal zijn. Ik denk ook niet dat deze scheidsrechter de ambitie heeft zijn partij te evalueren, dus ga ik er verder geen woorden aan vuil maken. Jammer voor de twee gele kaarten die we tegen kregen. Je start immers onder het motto “fair-play boven alles”, maar men wil er precies voor zorgen dat je de sportiviteit overboord gooit… jammer.

We startten vrij sterk en kwamen al vlug op voorsprong met een prachtgoal van Wesley. De tegenstrever kon nog terugkomen tot 1-1, maar ook Ben kon een schitterend doelpunt maken waardoor we terug op voorsprong kwamen. Nog in het eerste kwart, nam de doelman van Union ’60 een verkeerde beslissing waardoor het doel vrij kwam en Stijn met een lange bal kon scoren.

Ook het tweede kwart werd een spektakelstuk. Het niveau lag hoog en we zorgden voor een ruime kloof. Union ’60 kon eerst nog terugkomen tot 3-2, maar dan scoorden Wesley en Filip. Union ’60 bleef komen en kon de 5-3 verzilveren. Kort daarop werd Wesley gepakt op weg naar doel en mocht Filip de logische schepcorner binnenkoppen. Na een hoop dubieuze beslissingen in ons nadeel (alles werd zowat in ons nadeel beslist, zo had ik toch de indruk) werd Wes woest. Hij zette, zoals het hoort, zijn woede om in positieve energie en trapte twee maal raak: 8-3.

Wisselen van kant, maar deze keer niet van bank. Veel maakte het niet uit. Beide ploegen waren aan mekaar gewaagd. Pareltjes van doelpunten volgden mekaar op. Het eerste was van Hannes. We schetsen even de situatie: bal buiten aan onze doellijn, Hannes speelt in op Stijn en loopt door, Stijn stift de bal over de verdediging richting Bennie, Bennie legt in één tijd de bal klaar voor Hannes die de doelman verschalkt. Toen scoorde Union ’60. Opnieuw wat commotie waarbij Bart deze keer illustreerde hoe je kan reageren op een positieve manier. Schitterende lob van aan ons doel: 10-4. Het werd 10-5. Toen scoorde Filip. Het werd 11-6 en na een schepcorner zelfs nog 11-7, maar dichter lieten we hen niet komen. Met een benutte schepcorner sloot Filip het derde kwart af.

Het laatste kwart attent blijven was de opdracht. Stijn mocht nog binnentikken na een mooie actie van Wesley. De bezoekers kregen nog een schepcorner, die ze benutten, en scoorden nog een veldgoal, maar uiteindelijk was het Bennie die de 14-9 eindcijfers mocht vastleggen. Sterke en aangename wedstrijd voor de neutrale supporter!

Stijn Audooren

MVC Linea Recta - Union '60  MVC Linea Recta - Union '60  MVC Linea Recta - Union '60  MVC Linea Recta - Union '60  MVC Linea Recta - Union '60  MVC Linea Recta - Union '60  MVC Linea Recta - Union '60  MVC Linea Recta - Union '60  MVC Linea Recta - Union '60  MVC Linea Recta - Union '60  MVC Linea Recta - Union '60  MVC Linea Recta - Union '60  MVC Linea Recta - Union '60 Pleisterwerken Kesteleyn

Dit is de officiële website van MVC Linea Recta. Copyright © 2004-2006 MVC Linea Recta.  

Valid XHTML 1.0!   Correct CSS!   Geldig RSS   Get Firefox!