MVC Linea Recta

Seizoen

Competitie

 

vrijdag 08/09/2006 om 22h00 in de stedelijke sporthal van Oudenaarde:

Spelers: Bart De Weerdt, Hannes Vankeirsbilck, Filip Craeye, Wesley De Vleeschouwer, Ben Polfliet, Stijn Audooren

MVC Linea Recta
De Roepies
12
-
3

Positieve kennismaking met eerste provinciale

De discussie over de reglementswijzigingen was van de baan. De scheidsrechter legde nog eens alles uit aan de tegenstrever en dan kon iedereen zich focussen op de wedstrijd. Stijn was terug en Bennie was belet. “De Roepies” was onze tegenstrever. Ze eindigden vorig seizoen halverwege in de eerste provinciale. Met zes spelers ten strijde voor de eerste competitiewedstrijd leek ons te doen.

Van bij de start viel het al op dat de middenmoot van eerste provinciale toch al iets anders is dan een reeksje lager. Het wordt nog plezant dacht ik bij mezelf. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. Wesley en Hannes scoorden. Daar zat het verschil: 2-0.

In het tweede kwart bleef het uitkijken. Zeker toen zij terugkwamen tot 2-1 met een mooi doelpunt. We dwongen een vierde corner af en konden opnieuw twee doelpunten uitlopen, maar de bal strandde tegen de paal. Iets later kregen ook zij hun schepcorner. In plaats van 3-1 kon het opnieuw gelijk komen. Opnieuw stond de paal in de weg en het bleef spannend. We draaiden met een 2-1 tussenstand.

Enkele keren zaten we goed voor de man en konden we het ook afmaken. We speelden dit uit. Filip scoorde en benutte daarna wel de schepcorner. Ben (2), Wesley (2) en Filip scoorden ook nog voor ons. We kwamen eerst 8-1 voor, de tegenstrever zorgde voor de 8-2 en het kwart werd afgesloten bij 9-2.

Het laatste kwart verwachtten we een stormloop, maar de tegenstrever had het al opgegeven. Voor ons scoorde Wesley nog eens en daarna mocht Stijn vanaf de strafschopstip de netten doen trillen. Nog een tegendoelpunt en Hannes mocht de 12-3 eindstand vastleggen.

Een mooie start die een beetje werd ontsierd door onsportief gedrag bij de tegenstrever, jammer. Redelijk goeie wedstrijd van de scheidsrechter en toch discussie, we leren ermee leven. Sommigen spelers vond ik nochtans voldoende sterk waarbij je dan denkt dat het jammer is dat zo'n spelers discussiëren... Maar goed, na de match vergeten we dit en wensen we hen veel succes.

Stijn Audooren

MVC Linea Recta - De Roepies MVC Linea Recta - De Roepies MVC Linea Recta - De Roepies MVC Linea Recta - De Roepies MVC Linea Recta - De Roepies MVC Linea Recta - De Roepies MVC Linea Recta - De RoepiesPleisterwerken Kesteleyn

Dit is de officiële website van MVC Linea Recta. Copyright © 2004-2006 MVC Linea Recta.  

Valid XHTML 1.0!   Correct CSS!   Geldig RSS   Get Firefox!