MVC Linea Recta

Seizoen

Competitie

 

vrijdag 16/09/2005 om 22h00 in de stedelijke sporthal van Oudenaarde:

Spelers: Bart De Weerdt, Hannes Vankeirsbilck, Ben Polfliet, Andy Dekens, Wesley De Vleeschouwer, Stijn Audooren, Filip Craeye

MVC Linea Recta
The Shotters De Pinte
6
-
3

Was dit maar tweede provinciale?

Pas speeldag drie en toch voelden we al dat dit een topper kon worden. Slechts vier ploegen hadden nog het maximum van de punten. MVC Linea Recta en The Shotters De Pinte waren er twee van. De eerste twee matchen hadden we behoorlijk mooi en efficiënt minivoetbal laten zien. Het was nu aan ons om te bevestigen tegen een stuk sterkere tegenstrever.

Het eerste kwart ging gelijk op. Twee ploegen die sterk verdedigden en daarbij elk een compleet andere manier hanteerden. Wij lieten onze tegenstrever iets uitdrukkelijker komen, terwijl zij ons probeerden vast te zetten op onze helft. De omschakeling bij The Shotters liep iets vlotter. Daarvoor werden ze beloond met iets meer balbezit kwamen en enkele hoekschoppen. Na het eerste kwart bleef de brilstand op het bord. Aangezien beide teams weinig cruciale fouten maakten was dit ook wel een correcte tussenstand.

Het tweede kwart bleef De Pinte de hoekshoppen opstapelen. Met een schepcorner openden ze de score: 0-1. Wij bleven geduldig opbouwen en kregen ook wel onze corners. Beter dan een vierde corner was het doelpunt van Andy. We stonden opeens naast onze tegenstrever en hadden het bordje van de corners op drie. Aan de rust draaiden we bij 1-1.

Begin derde kwart dwongen we een vierde corner af. Deze werd door Stijn geschept en door Andy binnengekopt. De voorsprong was op dat moment verdiend, maar lang konden we daar niet van genieten. Al vlug gaven we hen een doelpuntje cadeau en werd het 2- 2. In tegenstelling tot voorgaande jaren bleven we kalm en opteerden we om ons eigen spel te blijven spelen. Een strakke voorzet van Hannes werd door Ben perfect in de verste hoek verlengd en het werd 3-2. Nog voor het derde kwart werd afgesloten gaven we onze tegenstrever een tweede presentje. Het mag ook gezegd zijn dat The Shotters De Pinte op een belangrijke moment een schepcorner misten. Het werd 3-3 en voor de neutrale supporter was dit een toch wel juiste en interessante stand om het laatste kwart tegemoet te gaan.

Voor ons was het nu zaak om het hoofd koel te houden en voor de vierde corner te gaan, want we stonden inderdaad ook terug op drie. Al vlug werd een shot van Stijn in corner gezet. Dit maal werd de schepcorner binnen gekopt door Hannes. Een belangrijke voorsprong, want nu moesten zij het spel maken. Op een snelle uitgespeelde tegenaanval kon Filip met een tip-in de 5-3 tegen de netten duwen en de wedstrijd was gespeeld. De veer brak volledig toen Andy met zijn derde van de avond de kers op de taart zette: 6-3.

Het was een sterke, aangename wedstrijd om naar te kijken. Belangrijke drie punten voor ons! Hopelijk verspelen we die niet tegen "de mindere goden".
Na de wedstrijd zijn we nog met een delegatie gaan bowlen. teambuilding na middernacht. Dit is voor herhaling vatbaar denk ik ;-)

Stijn Audooren

MVC Linea Recta - The Shotters De Pinte MVC Linea Recta - The Shotters De Pinte MVC Linea Recta - The Shotters De Pinte MVC Linea Recta - The Shotters De Pinte MVC Linea Recta - The Shotters De Pinte MVC Linea Recta - The Shotters De Pinte MVC Linea Recta - The Shotters De Pinte MVC Linea Recta - The Shotters De Pinte MVC Linea Recta - The Shotters De Pinte MVC Linea Recta - The Shotters De Pinte MVC Linea Recta - The Shotters De Pinte MVC Linea Recta - The Shotters De Pinte MVC Linea Recta - The Shotters De Pinte MVC Linea Recta - The Shotters De PintePleisterwerken Kesteleyn

Dit is de officiële website van MVC Linea Recta. Copyright © 2004-2006 MVC Linea Recta.  

Valid XHTML 1.0!   Correct CSS!   Geldig RSS   Get Firefox!