MVC Linea Recta

Seizoen

Competitie

 

dinsdag 29/03/2005 om 21h00 in de stedelijke sporthal van Oudenaarde:

MVC Linea Recta
Opel Haeck Drongen
3
-
8

Overklast

Dat de provincialer van Opel Haeck Drongen niet meer de bende oudstrijders is waartegen we vorig jaar onderuit gingen, is een understatement. 2 eerstenationalers en 3 getalenteerde jeugdspelers waren present om de vice-leider in de race te houden voor de titel.

Het werd ons snel duidelijk dat het een moeilijke avond ging worden. Bij onze eerste aanval slaagden we er niet in een opening te vinden. De flanken stonden te diep, de aanvallers waren centraal niet bereikbaar en onze laatste man durfde niet direct gebruik maken van de geboden ruimte. Het mag dan niet verwonderen dat een schot makkelijk gepareerd werd door een tegenstander, die op zijn beurt de score opende vanop de eigen helft. En daar bleef het niet bij, want naast geconcentreerder bleken de bezoekers ook zowel tactisch, technisch als fysisch superieur. Schaars waren de momenten dat Linea Recta vlot combineerde of de bal snel liet rondgaan. De eindstand was dan ook redelijk accuraat als waardemeter voor het niveauverschil tussen beide ploegen.

Dit was de laatste kans om het eerste seizoen van Linea Recta wat memorabeler te maken. Want wie als nummer 4 van de competitie slechts 3 op
18 haalt tegen de top-3, is niet bepaald een giant killer te noemen.
Jammer, als je het mij vraagt.

Wesley De Vleeschouwer

Provincialer Provincialer Provincialer ProvincialerProvincialer ProvincialerPleisterwerken Kesteleyn

Dit is de officiële website van MVC Linea Recta. Copyright © 2004-2006 MVC Linea Recta.  

Valid XHTML 1.0!   Correct CSS!   Geldig RSS   Get Firefox!