MVC Linea Recta

Seizoen

Competitie

 

dinsdag 15/03/2005 om 21h00 in de stedelijke sporthal van Oudenaarde:

MVC Linea Recta
Sao Pinto
8
-
7

Revanche

In de heenmatch kregen we een serieuze pandoering. Het werd maar liefst 8-2 in het voordeel van Sao Pinto. We waren dan ook uit op revanche. De vorige wedstrijd was het nog moeilijk om aan zes spelers te geraken, nu arriveerden we met negen. Wat er fout liep weet ik niet direct, waarschijnlijk een misverstand?

Sao Pinto startte autoritair. We ondergingen een beetje het spel. Toen we uiteindelijk toch een beetje in de wedstrijd kwamen, gingen we soms iets te voortvarend te werk en de foutjes werden afgestraft. Sao Pinto kon tot 0-2 uitlopen, maar met een doelpunt van Andy beperkten we de schade na het eerste kwart tot 1-2. In het tweede kwart slaagden we er niet in het kloofje te dichten, integendeel. De kampwissel gebeurde bij een 1-3 stand.

Hoe verder de wedstrijd vorderde, hoe meer spanning er in de lucht hing. Na een vierde corner mocht Wes de 2-3 binnenkoppen. Kort daarop scoorde de tegenstrever opnieuw, maar we lieten de moed niet zakken. Na een fout op een doorgebroken Stijn kregen we een rechtstreekse strafcorner die werd benut door Joeri. Daardoor werd de stand 3-4. In het laatste kwart zetten we alles op alles en er werd vlot gescoord. Gelijkmakers van Jurgen en Stijn konden ongedaan gemaakt worden door tegentreffers. Daarna konden we voor het eerst in deze wedstrijd op voorsprong komen. We liepen uit tot 8-6 nadat Stijn en twee maal Jürgen raak troffen. In de laatste minuut kreeg ook Sao Pinto nog een vierde corner en werd de stand uiteindelijk nog 8-7.

Het werd een spannende wedstrijd waarbij sommige foutjes onmiddellijk werden afgestraft. Naarmate het einde naderde werden wat meer overtredingen gemaakt, maar al bij al was de uitslag misschien wel correct.

Stijn Audooren

Provincialer Provincialer Provincialer Provincialer Provincialer Provincialer



Pleisterwerken Kesteleyn

Dit is de officiële website van MVC Linea Recta. Copyright © 2004-2006 MVC Linea Recta.  

Valid XHTML 1.0!   Correct CSS!   Geldig RSS   Get Firefox!