MVC Linea Recta

Seizoen

Competitie

 

vrijdag 11/03/2005 om 21h00 in de sporthal van Asper:

Tirolerboys
MVC Linea Recta
0
-
16

Samba

Slechts zes spelers waren present, maar we gaven er meteen een lap op! In het kleine zaaltje van Asper straften we vlug enkele foutjes af van de Tirolerboys. Na het eerste kwart stonden we al 0-4 voor.

In het tweede kwart gingen we gewoon door. Hoe verder de wedstrijd vorderde, hoe meer de tegenstrevers afgeleid geraakten. In plaats van te (mini)voetballen liepen ze te zagen en ook een schepcorner kopten ze naast. Wij hadden daar niet echt last van en liepen verder uit tot 0-8.

Vanaf het derde kwart hadden we nog één doel; nl. de nul houden. Iedereen amuseerde zich te pletter. Er werd vaak mooi rondgetikt en een paar keren was het een lust voor het oog. Ik herinner me een typisch Braziliaanse actie die na enkele tussenstations snoeihard werd afgewerkt. 0-11.

Het laatste kwart was er echt wel teveel aan. De tegenstrever liep achter de feiten aan en men liet zich zelfs verleiden tot het bekladden van het scheidsrechtersblad: "Onverantwoord een scheidsrechter toe te laten die praktisch niet meer ziet". Nuja, wij dikten de score aan tot 0-16 en hadden nog een leuke tijd in de cafetaria achteraf!

Ik denk niet dat alle beslissingen van de scheidsrechter terecht waren (bij welke match wel trouwens?) en ik denk ook niet dat het in het voordeel of nadeel van een bepaalde ploeg was. Er werd geen enkele goal gemaakt na een dubieuze beslissing en als je de uitslag bekijkt, dan denk ik niet dat de scheidsrechter de beslissende factor was...

Stijn Audooren

Provincialer Provincialer Provincialer Provincialer Provincialer ProvincialerPleisterwerken Kesteleyn

Dit is de officiële website van MVC Linea Recta. Copyright © 2004-2006 MVC Linea Recta.  

Valid XHTML 1.0!   Correct CSS!   Geldig RSS   Get Firefox!