MVC Linea Recta

Seizoen

Competitie

 

dinsdag 01/03/2005 om 21h00 in de stedelijke sporthal van Oudenaarde:

MVC Linea Recta
MVK De Tuinman
10
-
5

Sweet revenge

Dinsdag 1 maart kan als een historische dag beschouwd worden voor MVC Zwalm, want voor het eerst mag een jeugdspeler de stap zetten naar een seniorenploeg. Filip Craeye, pas 15, mocht niet alleen bewijzen dat ie over een behoorlijke technische bagage beschikt, maar ook dat hij effectief al iets bijgeleerd had in de jeugdwerking. Tegenstander was De Tuinman, de ploeg waartegen we in de heenronde voor het eerst met de punten morsten.

Rookie Filip deed er niet lang over om zich te laten opmerken. Na een studieronde van een vijftal minuten, kon hij de score openen. Linea Recta leek de wedstrijd op slot te gooien door nog de score op te drijven tot 3-0. De tegenstander kon blijkbaar leven met een eervolle nederlaag, want van een verhoogde pressing was bij hen geen sprake. Het was dan ook onbegrijpelijk dat we plots onze comfortabele voorsprong volledig kwijt waren. De bezoekers kwamen terug tot 5-5, en sluitstuk Wim VdB begon zich al lichtjes te enerveren. Tijd om wakker te worden dus, en orde op zaken te stellen. Geholpen door een karrenvracht corners, een mes tussen de tanden (toch tussen de mijne), en een bezoekende keeper die zich relatief makkelijk onder druk liet zetten, konden we nog 5 keer de netten laten trillen, en het laken definitief naar ons toe trekken.

De revanche voor het gelijkspel in de heenronde was dus een feit. Maar kan iemand nu eens uitleggen hoe we eigenlijk tegen zo'n ploeg ooit punten durfden te laten liggen?

Wesley De Vleeschouwer

Provincialer Provincialer Provincialer Provincialer Provincialer Provincialer ProvincialerPleisterwerken Kesteleyn

Dit is de officiële website van MVC Linea Recta. Copyright © 2004-2006 MVC Linea Recta.  

Valid XHTML 1.0!   Correct CSS!   Geldig RSS   Get Firefox!