MVC Linea Recta

Seizoen

Competitie

 

vrijdag 28/01/2005 om 20h00 in sporthal BLOSO te Gent:

MVC Mas
MVC Linea Recta
3
-
5

Aangezien er weinigen zijn die zich geroepen voelen een verslagsken te schrijven zal ik me nog eens opofferen. U zal in dit verslag geen opmerkingen lezen over de zwakke prestatie van de scheidsrechter of het - met momenten - onsportieve gedrag van de tegenstrever. We kijken enkel naar onszelf want dat is toch wel eens nodig, ondanks de winst.

Al van bij de start van de wedstrijd zagen we dat we het spel zouden moeten maken. Toen we na lullig balverlies dan ook nog eens 1-0 achter kwamen konden we niet anders. Dat dit niet onze beste kant is werd opnieuw duidelijk. We geraakten maar niet voorbij de stugge verdediging van MVC Mas. We kregen de kans te milderen met een schepcorner maar we verzuimden deze kans te benutten. Uiteindelijk kwamen we op 1-1, maar toen zaten we al in het tweede kwart. Het spelbeeld bleef gelijkaardig; Wij die wel willen, maar die niet echt konden. Aan de rust konden we toch draaien met een 1-2 voorsprong.

Van een saaie match gesproken; ook de laatste twee kwart zagen we eenzelfde spelbeeld al nam de spanning toe omdat we toch wel met de volle buit wilden terugkeren. Na een schepcorner en opnieuw een geschenk, met een dikke strik errond, lieten we hen terug in de match komen: 3-2. Met een schepcorner en een strafschop liepen we uiteindelijk 3-4 uit. In de slotfase speelde Joeri de koele killer en gaf MVC Mas de genadestoot: 3-5.

Winnen was de boodschap. Hopelijk vinden we wat attractiever voetbal want dat maakt het voor iedereen wat plezanter...

Stijn Audooren

provincialer provincialer provincialer provincialer provincialer provincialerPleisterwerken Kesteleyn

Dit is de officiële website van MVC Linea Recta. Copyright © 2004-2006 MVC Linea Recta.  

Valid XHTML 1.0!   Correct CSS!   Geldig RSS   Get Firefox!