MVC Linea Recta

Seizoen

Competitie

 

dinsdag 30/11/2004 om 21h00 in de stedelijke sporthal van Oudenaarde:

MVC Linea Recta
De Draverkes
9
-
6

Nog maar eens met vijf

Dinsdagavond, 21 uur... Het is pijnlijk opnieuw te moeten vaststellen dat Linea Recta ook deze wedstrijd met 5 spelers zal moeten afwerken. Natuurlijk zijn er geblesseerden die laten weten dat ze verhinderd zijn, maar dan is er ook nog Bart 'Jack' Dhondt. Voor de derde keer op rij slaagt hij erin zijn kat te sturen, zonder te verwittigen welteverstaan. Iets wat hem bij mijn weten de voorbije vijf jaar nooit overkomen is bij de Spetsers, zijn kernploeg. Verklare wie verklare kan. Misschien Bart zelf? Maar goed, een mens zou vergeten dat we nog een wedstrijd te spelen hebben ook. En zo geschiedde.

Een tegendoelpunt in het begin van de partij konden we gelukkig snel beantwoorden met de gelijkmaker, want onze tegenstander speelde vanuit een solide organisatie. Ietwat onconventioneel misschien, aangezien ze een dichtbevolkte centrale as verkozen boven het afdekken van onze flanken. Efficiënt bleek het aanvankelijk wel, omdat we veel te weinig gebruik maakten van de geboden ruimte. In het tweede kwart konden we plots wel het verschil maken, door enkele goeie reddingen van onze laatste man, en drie doelpunten van een niet nader genoemde speler :-p. De rest van de partij kon Linea Recta zich bezighouden met het controleren van de wedstrijd. Dat gebeurde dan ook probleemloos, ondanks enkele tegendoelpunten door een verminderde fysieke paraatheid naar het einde toe. Begrijpelijk als je maar met vijf bent. Nietwaar, Jack?

De volgende wedstrijd is tegen ... euh, geen flauw idee tegen wie we de volgende keer spelen. Mariakerke of zoiets? Wat ik wel zeker weet, is dat ik van de partij zal zijn. Hopelijk kan dat voor de verandering van minstens vijf (5!) anderen ook gezegd worden.

Wesley De Vleeschouwer

Provincialer Provincialer Provincialer ProvincialerPleisterwerken Kesteleyn

Dit is de officiële website van MVC Linea Recta. Copyright © 2004-2006 MVC Linea Recta.  

Valid XHTML 1.0!   Correct CSS!   Geldig RSS   Get Firefox!