MVC Linea Recta

Seizoen

Competitie

 

dinsdag 09/11/2004 om 21h00 in de stedelijke sporthal van Oudenaarde:

MVC Linea Recta
The Oliver Boys
8
-
18

Aangezien Stijn op reis was, wisten we op voorhand dat we niet konden beschikken over onze laatste man. Maar dat zijn afwezigheid zo een negatieve impact ging hebben op het hele Linea Recta-gebeuren, hadden we in de verste verte ook niet durven voorspellen. 1 speler probeerde Stijn in Marokko op de hoogte te brengen dat hij ziek was; een andere was in de veronderstelling dat zijn aanwezigheid niet vereist was. Hoedanook, ondanks het feit dat nationaler Frederick De Pessemier present was, moesten we de wedstrijd toch met 4 aanvangen. Nog voor het eerste fluitsignaal was er al geen sprake meer van een topper.

Linea Recta ving de wedstrijd aan met veel goede wil, maar als snel werd duidelijk dat we met ons viertal de rangen niet helemaal gesloten konden houden. Dat was ook de verdienste van de bezoekers, die heel geduldig maar toch doelgericht naar de opening zochten. Al snel stond de 1-7 op het bord en werd duidelijk dat we, met een vijfde man onderweg, dat deficit niet meer te overbruggen ging zijn. Die vijfde man kwam laat in het vijfde kwart aan, toen stond het al 2-14. 2-14!!! Luid genoeg?!
Positieve zaken mogen natuurlijk ook gezegd worden. Zo slaagden Oliver Boys er, zelfs met een man meer, niet in de thuisploeg vast te zetten. In balbezit was er creativiteit, inzet en vooral veel durf. En, met onze vijfde man erbij slaagden we er zelfs in het verschil tot 10 doelpunten terug te brengen. De leider zag dat het goed was.

Het is pijnlijk om de vergelijking te maken tussen onze hoge verwachtingen over deze wedstrijd en de realiteit. Dat we het veld konden verlaten als morele winnaar en de autoritaire leider bij momenten deden wankelen, is maar een magere troost. De feiten zijn er: 18 doelpunten tegengekregen en het verwezenlijken van onze ambities heel veraf.

Wesley De VleeschouwerPleisterwerken Kesteleyn

Dit is de officiële website van MVC Linea Recta. Copyright © 2004-2006 MVC Linea Recta.  

Valid XHTML 1.0!   Correct CSS!   Geldig RSS   Get Firefox!