MVC Linea Recta

Seizoen

Competitie

 

dinsdag 12/10/2004 om 21h00 in de stedelijke sporthal van Oudenaarde:

MVC Linea Recta
Caramba
12
-
6

Linea Recta on Ice

Onze laatste thuiswedstrijd was weer al een tijdje geleden, en we waren benieuwd of we onze tegenstander opnieuw mochten ontvangen op een schaatsbaan. En inderdaad, de onderhoudsdiensten van onze thuishaven stelden ons andermaal teleur... Bedankt aan Joeri voor het meebrengen van zijn bus haarlak, maar het werd weer een glijpartij van jewelste. Ai Caramba!

Caramba dus. De ploeg profileerde zich als te duchten tegenstander, en in de beginfase van de wedstrijd hielden ze de match dan ook in evenwicht. Meer nog: twee benutte schepcorners zorgden ervoor dat de bezoekers het eerste kwart afsloten met een kleine voorsprong. Terwijl we in het tweede kwart nog moeite hadden om de achterstand om te buigen, mochten we na de kampwissel kennis maken met een scoremachine pur sang. Jurgen Raes begon namelijk vanuit alle hoeken te scoren. Met maar liefst acht doelpunten, waaronder enkel pareltjes, had hij een belangrijk aandeel in deze riante overwinning.

Volgende week gaan we op bezoek bij MVK De Tuinman, de rode lantaarn. Verwacht u evenwel niet aan de bende kabouters (die bestaan niet!! :-p), want ze boekten tot nu toe enkel kleine nederlagen. Concentratie en motivatie zullen nodig zijn om de punten mee naar huis te kunnen nemen. U weze gewaarschuwd!

Wesley De Vleeschouwer

provincialer provincialer provincialer provincialerPleisterwerken Kesteleyn

Dit is de officiële website van MVC Linea Recta. Copyright © 2004-2006 MVC Linea Recta.  

Valid XHTML 1.0!   Correct CSS!   Geldig RSS   Get Firefox!