MVC Linea Recta

Seizoen

Competitie

 

dinsdag 14/09/2004 om 21h00 in de stedelijke sporthal van Oudenaarde:

MVC Linea Recta
MVC Mas
13
-
5

Drie op een rij

Voor de wedstrijd konden we even genieten van damesbasket. Vrouwen met lange benen en korte broeken speelden een tactisch en georganiseerd spelletje basket. Inspirerend en leuk om zien. Ok, over naar de wedstrijd minivoetbal.

MVC Linea Recta had het meeste balbezit. MVC Mas hield de bal zelden in de ploeg. Vanaf de derde speelhelft toen de score 5-0 was, was de tegenstander er op aangewezen om druk te zetten als wij in balbezit waren, waardoor wij hen toen makkelijker konden wegtikken en scoren. MVC Mas scoorde pas in de derde speelhelft, desondanks lieten ze in de tweede helft een paar doelkansen liggen. Tot op 8 minuten voor het einde van de wedstrijd hadden de Heusdense spelers maar 2 doelpunten. De spelers van Dirk Goossens ontwaakten blijkbaar op het einde van de wedstrijd. Misschien kunnen de spelers in de terugronde revenge nemen als ze wakker zijn van het begin tot het einde van de match.

In deze partij bood MVC Mas geen weerstand aan het adres van MVC Linea Recta. Maandag(20/09) om 21 uur en vrijdag (24/9) om 19 uur spelen we telkens in de Oosterzeelse sporthal. Supporters zijn steeds welkom!!

Bart D'Hondt

provincialer provincialer provincialerPleisterwerken Kesteleyn

Dit is de officiële website van MVC Linea Recta. Copyright © 2004-2006 MVC Linea Recta.  

Valid XHTML 1.0!   Correct CSS!   Geldig RSS   Get Firefox!