MVC Linea Recta

Seizoen

Beker van België

 

vrijdag 15/12/2006 om 22h00 in de stedelijke sporthal van Oudenaarde:

Spelers: Bart De Weerdt, Craeye Filip, Benjamin Seghers, Tim Bonne, Wesley De Vleeschouwer, Bennie Hebbelynck, Stijn Audooren

MVC Linea Recta
Lee Boys Lovendegem
6
-
9

Iets te sterk

Vrij vlug werden we met de neus op de feiten gedrukt. Na amper vijf minuten spelen knalde de doelman van Lee Boys de bal snoeihard in de rechterbovenhoek. Wij waren dus al vrij vroeg op achtervolgen aangewezen, maar Lovendegem bleef ons onder druk zetten. Met nog twee doelpunten en een feilloos afgewerkte schepcorner werd het 0-4 in het eerste kwart.

Ook in het tweede kwart kregen we niet echt veel vat op de tegenstrever. We probeerden wel ons best te doen, maar de tegenstrever was toch wel een niveau sterker. Net als in het eerste kwart zaten we er enkele keren goed tussen, maar werd er ook knap verdedigd. Een lob van Bart strandde nog op de lat, terwijl onze tegenstrever in datzelfde kwart tot 0-8 kon uitlopen. Filip kon de eerredder scoren, het gaf ons wat hoop en we gaven niet op. Voor we van kant wisselden kopte hij ook nog de 2-8 binnen.

We bleven het herhalen: "Hier moeten we kunnen uit leren, niet opgeven!" Het derde kwart ging zelfs gelijk op. Wellicht wist Lee Boys dat de buit binnen was en als underdog werden de professionele fouten tegen ons aan geen kanten gefloten. 1-1 werd het in dit kwart, doelpunt gescoord door Wesley.

In het laatste kwart scoorden Filip, Stijn (penalty) en Tim nog voor MVC Linea Recta, wat de stand op een mildere (niet echt onterechte) 6-9 bracht. Een terechte uitslag als je het mij vraagt.

Stijn Audooren

MVC Linea Recta - Lee Boys Lovendegem  MVC Linea Recta - Lee Boys Lovendegem  MVC Linea Recta - Lee Boys Lovendegem  MVC Linea Recta - Lee Boys Lovendegem  MVC Linea Recta - Lee Boys Lovendegem Pleisterwerken Kesteleyn

Dit is de officiële website van MVC Linea Recta. Copyright © 2004-2006 MVC Linea Recta.  

Valid XHTML 1.0!   Correct CSS!   Geldig RSS   Get Firefox!