MVC Linea Recta

Seizoen

Beker van België

 

vrijdag 25/08/2006 om 22h00 in de stedelijke sporthal van Oudenaarde:

Spelers: Bart De Weerdt, Hannes Vankeirsbilck, Filip Craeye, Wesley De Vleeschouwer, Ben Polfliet, Bennie Hebbelynck

MVC Linea Recta
Opel Regniers Classics
8
-
2

Het plaatje klopte

Om een lang verhaal kort te maken: twee maal reed ik naar Kruishoutem om Filip, in de hoop dat we met vijf fitte spelers aan de aftrap zouden staan. Gelukkig kwamen we op tijd aan. Hannes wou ook wel proberen, daardoor konden we ook eens wisselen.

Voor de wedstrijd riep de scheidsrechter de spelers samen om eens de nieuwe reglementen te overlopen. Een mooi gebaar vonden we. Er werd ook overeengekomen dat "de bank" mee zou wisselen bij de rust, zodat vervangingen steeds aan de defensieve kant van de middellijn gebeurden.

Vrij vroeg kwamen we op 1-0 via een schot van Bart. Daarna ging de bal goed rond. Iets later in de eerste periode kon Filip de 2-0 tegen de netten koppen. De rust in de ploeg was mooi om zien. Door de voorsprong kon het vertrouwen groeien.

In het tweede kwart bleven we de bal goed rondtikken en kregen we enkele kansjes die jammergenoeg niet werden benut. En in plaats van verder uit te lopen, kon Opel Regniers Classics met een rommelig doelpunt terugkomen tot 2-1.

We bleven het slim spelen en het was genieten vanop de bank. MVC Linea Recta bleef de wedstrijd in handen houden en door een goal van Ben werd de kloof opnieuw twee doelpunten.

Op het einde was Opel Regniers Classics niet meer in staat tot een slotoffensief nadat Bart met een prachtige lob de stand op 4-1 had gebracht. Wat later scoorde Bart opnieuw (eigenlijk was het een deviatie van Wesley, maar ik vind het zo vervelend dat de reviewer steeds mijn tekst verandert, dat ik het op naam van Bart heb gezet ;-)...). De frustratie groeide bij de tegenstrever en ze namen nog twee keer geel. Bij onze vierde corner kregen was er wat discussie. Ze hadden een corner vergeten bijzetten op het scorebord en bleken niet zo sportief om dit toe te geven. Tussendoor maakte Ben er ook nog eens 6-1 van en enkele minuten later kregen we de schepcorner toch, zodat Filip de 7-1 tegen de touwen kon koppen. Nog een doelpuntje tegen en op het einde mocht Filip de 8-2 eindcijfers vastleggen.

Gedurende de ganse wedstrijd was er wel wat wrevel bij de tegenstrever, maar de scheidsrechter probeerde het zo lang als mogelijk in de hand houden zonder kaarten of strafcorners uit te delen. Hij slaagde in zijn opzet en het mag gezegd worden dat hij kan terugkijken op een relatief goede prestatie.

In de volgende ronde spelen we in Oudenaarde tegen de provincialer van ZWR Evergem. Hopelijk kunnen we deze wedstrijd ook winnen en komen we misschien nationaler MVC Tradecom Zwalm (als ze winnen van Lee Boys Lovendegem) tegen in ronde drie.

Stijn Audooren

MVC Linea Recta - Opel Regniers Classics MVC Linea Recta - Opel Regniers Classics MVC Linea Recta - Opel Regniers Classics MVC Linea Recta - Opel Regniers Classics MVC Linea Recta - Opel Regniers Classics MVC Linea Recta - Opel Regniers Classics MVC Linea Recta - Opel Regniers ClassicsPleisterwerken Kesteleyn

Dit is de officiële website van MVC Linea Recta. Copyright © 2004-2006 MVC Linea Recta.  

Valid XHTML 1.0!   Correct CSS!   Geldig RSS   Get Firefox!