Dinsdag, 16 juni 2007 om 22h30

MVC Linea Recta

Opgeviste fiets

 

Het is een tijdje geleden dat jullie nog een nieuwsbrief hebben ontvangen. Daar zijn een hele hoop redenen voor. We proberen alles uit te leggen in één van de volgende nieuwsbrieven.

 

Nu gaat onze aandacht ten volle uit naar onze fietstocht van 14 juli a.s.! Bij deze zouden we officieel willen vragen wie aanwezig zal zijn en dus mee wil genieten van een onvergetelijke dag...

 

Bevestig je aanwezigheid zo snel mogelijk a.u.b.

stijn.linearecta.be of 055 31 62 07

 

 

Wat mag je verwachten?

 

 • Op algemene aanvraag werd het concept van vorig jaar behouden; d.w.z. tussen het ontbijt en de BBQ wordt fietsen afgewisseld met enkele spelletjes...
 • Er worden opnieuw 2 routes uitgestippeld: eentje mét enkele heuveltjes uit de voorbije Ronde van Vlaanderen en anderzijds een volledig "plat parcours".
 • Ondanks alle prijsstijgingen heeft onze sponsor de prijs om deel te nemen behouden. Met uitdrukkelijke dank aan Philiep Kesteleyn en Carina!!! Net zoals vorig jaar kan je dus deelnemen voor de democratische prijs van 15 euro, vanaf het tweede gezinslid zelfs maar 10 euro.

Waar?

 • Ontbijt in zaaltje "Ten Berge" (beneden de Volkegemberg).
 • Start aan de voet van de Wolvenberg.

Wanneer?

 • Zaterdag 14 juli 2007.
 • Afspraak om 9 uur voor het ontbijt.

Voor wie?

 • Iedereen die zin heeft in een portie fun!

Wat meebrengen?

 • FIETS (mocht je dat niet hebben, dan weten we wel waar je eentje kan opvissen als je het op tijd weet te zeggen).
 • Kledij beslis je best zelf (fietshelm, regenjasje, zonnebril, ...?)
  [Eten en drinken hoef je zeker niet mee te hebben, overbodige jasjes en attributen ofzo kunnen ook in volgwagens gedropt worden...]

 

Nog vragen? Stel ze gerust!

 

 

Met sportieve groeten,

 

Stijn Audooren

 

[top]

 

 

 

Deze nieuwsbrief is een gratis e-zine waarmee we alle spelers, supporters en sympathisanten van minivoetbalclub MVC Linea Recta op de hoogte willen houden van het reilen en zeilen binnen de club. Alle opmerkingen of aanmerkingen, suggesties en ideeën over de artikels, reportages, de site en nieuwsbrief zijn zeker welkom. Stuur ze naar de redactie.

Voor degene die problemen ondervinden bij het bekijken van de nieuwsbrief, gelieve een client e-mail programma te gebruiken zoals Outlook, Outlook Express, Netscape Messenger, Eudora, Thunderbird... De webbased e-mailprogramma's van Hotmail of Yahoo ondersteunen geen css waardoor het moeilijk wordt alle content te lezen. Nieuwsbrieven naar Hotmail of Yahoo-adressen zijn echter wel perfect te bekijken in één van bovengenaamde client programma's. Voor meer uitleg kunt u steeds mailen: stijnaudooren@hotmail.com.

Redactie:
    Stijn Audooren
Reviewers:
    Wesley De Vleeschouwer
    Klaartje De Landsheere
Redactieadres:
    stijnaudooren@hotmail.com


Copyright © by MVC Linea Recta. Alle rechten voorbehouden. Overname van berichten zonder toestemming van de redactie is verboden. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wil blijven ontvangen kan u dat melden bij de redactie.