Dinsdag, 10 april 2007 om 20h10

MVC Linea Recta

Ook de omleiding gevolgd tijdens de Ronde van Vlaanderen?


Volgende wedstrijd

 

 

Duet Inc. - MVC Linea Recta

  • vrijdag 13/04/2007 om 20h00
  • Sporthal Hogeschool Gent
  • afspraak in de sporthal

[top]

 Vorige speeldag

 

  • Spelers: Bart De Weerdt, Bennie Hebbelynck, Stijn Audooren, Kenny Engels, Benjamin Seghers, Patrick Bonne
A. G. Dikkelvenne
-
MVC Linea Recta
12
-
6

 

 

 

Weggegeven

 

De wedstrijd begon goed voor ons. Met een mooie trap maakte Bart er 0-1 van. Dikkelvenne kon veel te makkelijk tegenscoren, maar Benjamin bracht ons weer op voorsprong.

 

In het tweede kwart gaven we teveel cadeaus. Dikkelvenne mocht drie keer scoren, terwijl wij enkel met een schepcorner de kloof klein konden houden.

 

Dikkelvenne overtuigde niet, en wij gaven het precies op een dienblaadje weg. Drie maal op rij in het derde kwart en de wedstrijd was gespeeld. Kenny kon nog een doelpuntje maken en ook nog ééntje binnenkoppen, maar na drie kwartjes stond het al 8-5.

 

Wij konden geen vuist meer maken en bleven de doelpunten wegschenken. Kenny mocht nog eens binnenkoppen, maar Dikkelvenne zette de overdreven 12-6 op het scorebord.

 

door Stijn Audooren

[top]

 

 


Extra's

 

"omleiding" door toneelgezelschap Kethulle

 

Omleiding

Als jullie onze sponsor Philiep Kesteleyn eens van zijn meest serieuze kant willen zien, dan moeten jullie beslist naar Mater afzakken ;-).

 

De laatste twee weekends van april wordt het lachen met Philiep en zijn collega-acteurs/-actrices.

 

In het blijspel "Omleiding" speelt Philiep de rol van Gerard.

 

Plezier gegarandeerd!

 

 

 

Kaarten eveneens verkrijgbaar via Philiep: 055 31 02 11.

 

 

 

Toneelgroep Kethulle

 

Kethulle is een toneelgroep uit Volkegem, genoemd naar het plaatselijke dorpsplein; het "de la Kethulleplein". Men speelt echter in de Kantschool (gelegen naast de kerk) van de naburige deelgemeente Mater.

 

 

Voorbije spelen

 

Om jullie een beeld te geven van welk soort toneel jullie kunnen verwachten, som ik even enkele titels op van vroegere stukken:

  • "Nuchter kalf ontmoet romantisch varken."
  • "De bende van moemoe."
  • "Nog een pilletje, Inspecteur?"
  • "De B.O.M."

www.kethulle.centerall.com

[top]

 

 

 

 

Deze nieuwsbrief is een gratis e-zine waarmee we alle spelers, supporters en sympathisanten van minivoetbalclub MVC Linea Recta op de hoogte willen houden van het reilen en zeilen binnen de club. Alle opmerkingen of aanmerkingen, suggesties en ideeën over de artikels, reportages, de site en nieuwsbrief zijn zeker welkom. Stuur ze naar de redactie.

Voor degene die problemen ondervinden bij het bekijken van de nieuwsbrief, gelieve een client e-mail programma te gebruiken zoals Outlook, Outlook Express, Netscape Messenger, Eudora, Thunderbird... De webbased e-mailprogramma's van Hotmail of Yahoo ondersteunen geen css waardoor het moeilijk wordt alle content te lezen. Nieuwsbrieven naar Hotmail of Yahoo-adressen zijn echter wel perfect te bekijken in één van bovengenaamde client programma's. Voor meer uitleg kunt u steeds mailen: stijnaudooren@hotmail.com.

Redactie:
    Stijn Audooren
Reviewers:
    Wesley De Vleeschouwer
    Klaartje De Landsheere
Redactieadres:
    stijnaudooren@hotmail.com


Copyright © by MVC Linea Recta. Alle rechten voorbehouden. Overname van berichten zonder toestemming van de redactie is verboden. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wil blijven ontvangen kan u dat melden bij de redactie.