Dinsdag, 20 maart 2007 om 22h10

MVC Linea Recta

Het weer heeft rare kuren, maar levert soms mooie taferelen op. Hier mammatus wolken...


Volgende wedstrijd

 

 

MVC Linea Recta - 't Oud Clooster

  • vrijdag 23/03/2007 om 22h00
  • Stedelijke sporthal Oudenaarde
  • afspraak in de sporthal

[top]

 Vorige speeldag

 

... waren we vrij aangezien onze wedstrijd werd verplaatst naar 27/04/2007 omdat The Shotters De Pinte VMF-cup speelde.

 

Goed dat we aandachtige leden hebben die de mini-info online hebben bekeken, want niemand heeft ons verwittigd voor het verplaatsen van de match. Bedankt.

[top]

 

 


Extra's

 

Vervolg minnelijke schikking Wes

 

Hij mag het gaan uitleggen volgende week...

[top]

 

 

 

 

Deze nieuwsbrief is een gratis e-zine waarmee we alle spelers, supporters en sympathisanten van minivoetbalclub MVC Linea Recta op de hoogte willen houden van het reilen en zeilen binnen de club. Alle opmerkingen of aanmerkingen, suggesties en ideeën over de artikels, reportages, de site en nieuwsbrief zijn zeker welkom. Stuur ze naar de redactie.

Voor degene die problemen ondervinden bij het bekijken van de nieuwsbrief, gelieve een client e-mail programma te gebruiken zoals Outlook, Outlook Express, Netscape Messenger, Eudora, Thunderbird... De webbased e-mailprogramma's van Hotmail of Yahoo ondersteunen geen css waardoor het moeilijk wordt alle content te lezen. Nieuwsbrieven naar Hotmail of Yahoo-adressen zijn echter wel perfect te bekijken in één van bovengenaamde client programma's. Voor meer uitleg kunt u steeds mailen: stijnaudooren@hotmail.com.

Redactie:
    Stijn Audooren
Reviewers:
    Wesley De Vleeschouwer
    Klaartje De Landsheere
Redactieadres:
    stijnaudooren@hotmail.com


Copyright © by MVC Linea Recta. Alle rechten voorbehouden. Overname van berichten zonder toestemming van de redactie is verboden. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wil blijven ontvangen kan u dat melden bij de redactie.