Dinsdag, 13 maart 2007 om 22h52

MVC Linea Recta

Hannes


Volgende wedstrijd

 

 

The Shotters de Pinte - MVC Linea Recta

  • vrijdag 16/03/2007 om 21h00
  • Sporthal Boedapest Eke
  • afspraak in de sporthal

[top]

 Vorige speeldag

  • Spelers: Bart De Weerdt, Hannes Vankeirsbilck, Brecht Vandenberghe, Wesley De Vleeschouwer, Bennie Hebbelynck, Stijn Audooren, Benjamin Seghers
MVC Linea Recta
-
MVC Roko
6
-
6

 

 

 

Niet verder dan gelijkspel tegen rode lantaarn

 

Hoe je het draait of keert, hoe zwakker de tegenstrever hoe minder beleving in ons team. We wisten dat we daar niet mochten aan toegeven en probeerden meteen in de wedstrijd te komen. Na het eerste kwart stonden we wel voor, maar het was met een schamele 1-0 gescoord door Hannes.

 

In het tweede kwart kregen we een doelpunt tegen door slechte inschatting. Het zag er een beetje lullig uit, maar we zouden het wel rechtzetten. Met een schepcorner binnengekopt door Brecht kwamen we opnieuw op voorsprong. MVC Roko kreeg dan ook een schepcorner en de bordjes stonden halverwegen terug in evenwicht.

 

In het derde kwart liepen we terug uit dankzij een prachtig shot van Bart. Benjamin liep daarna de 4-2 binnen met zijn buik. De tegenstrever kon dan nog milderen maar Stijn kwam na een mooie combinatie alleen voor doel en mocht de 5-3 naast de doelman schuiven. Match gespeeld denk je dan, maar nog in datzelfde kwart kwam MVC Roko tot 5-4 terug. Onze schepcorner missen was nog niet cruciaal.

 

Het laatste kwart kreeg MVC Roko hun vierde corner en ze kopten hem binnen. Bennie bracht ons opnieuw voor. Op het einde van de wedstrijd gaven we alweer een doelpuntje cadeau. Een tweede schepcorner missen was nu wel cruciaal. We verloren twee kostbare punten nadat we zelf doelpunten weggaven en er veel te weinig maakten...

 

door Stijn Audooren

[top]

 

 


Extra's

 

Voorstel minnelijke schikking Wes

 

We hadden dus tien dagen de tijd beroep aan te tekenen tegen de minnelijke schikking en dit is dan ook gebeurd... we wachten nu af...

 

[top]

 

 

 

 

Deze nieuwsbrief is een gratis e-zine waarmee we alle spelers, supporters en sympathisanten van minivoetbalclub MVC Linea Recta op de hoogte willen houden van het reilen en zeilen binnen de club. Alle opmerkingen of aanmerkingen, suggesties en ideeën over de artikels, reportages, de site en nieuwsbrief zijn zeker welkom. Stuur ze naar de redactie.

Voor degene die problemen ondervinden bij het bekijken van de nieuwsbrief, gelieve een client e-mail programma te gebruiken zoals Outlook, Outlook Express, Netscape Messenger, Eudora, Thunderbird... De webbased e-mailprogramma's van Hotmail of Yahoo ondersteunen geen css waardoor het moeilijk wordt alle content te lezen. Nieuwsbrieven naar Hotmail of Yahoo-adressen zijn echter wel perfect te bekijken in één van bovengenaamde client programma's. Voor meer uitleg kunt u steeds mailen: stijnaudooren@hotmail.com.

Redactie:
    Stijn Audooren
Reviewers:
    Wesley De Vleeschouwer
    Klaartje De Landsheere
Redactieadres:
    stijnaudooren@hotmail.com


Copyright © by MVC Linea Recta. Alle rechten voorbehouden. Overname van berichten zonder toestemming van de redactie is verboden. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wil blijven ontvangen kan u dat melden bij de redactie.