Dinsdag, 6 maart 2007 om 20h00

MVC Linea Recta

Maansverduistering tijdens Belgisch openingsweekend wielerseizoen.


Volgende wedstrijd

 

 

MVC Linea Recta - MVC Roko

  • vrijdag 09/03/2007 om 22h00
  • Gemeentelijke Sporthal Oudenaarde
  • afspraak in de sporthal

[top]

 Vorige speeldag

 

... waren we vrij

[top]

 

 


Extra's

 

Spirou Charleroi - Okapi Aalst

 

Als je mee wil, laat dit dan weten vóór donderdag zodat we nog kaarten kunnen bestellen. Je kan het ook riskeren zonder tickets te bestellen op voorhand natuurlijk. Ambiance verzekerd in ieder geval!!!

 

Hoe het avondje basket er zou kunnen uitzien...

 

meer info op

http://www.spiroubasket.com/

http://www.spiroudancers.be/

 

 

 

 

 

 

 

Reacties van het scheidsrechtercomité

 

Ik hou van open communicatie en wil onze leden dan ook het antwoord meedelen op een mailtje dat we hebben gestuurd naar de voorzitter van het scheidsrechterscomité. Het was de secretaris die het antwoord gaf en ik vind het persoonlijk wel een beetje grof. Het begon al met "Mijnheer de Secretaris"...

 

Als secretaris van een aangesloten club bij VMF, dient U de voorschriften en reglementen te kennen en ook na te leven. Voor de wrakingsprocedure verwijs ik U naar de “Sport- en Spelreglementen” blz. 48 § H. Sancties en Boetes:

 

Art.79.21.

Specifieke klachten betreffende scheidsrechters dienen naar het scheidsrechterscomité te worden gestuurd. Dit zal de klacht in gesloten vergadering behandelen en er het gepaste gevolg aan geven. Enkel de scheidsrechter en eventuele belanghebbenden zullen van de sanctie op de hoogte worden gebracht.

 

Bijgevolg dient U de klacht schriftelijk (niet via mail) en ondertekend te richten aan het secretariaat en/of secretaris van het Nationaal Scheidsrechterscomité op hoger vermeld adres.

 

De secretarissen moeten dus de voorschriften en de reglementen kennen en ook naleven... wij zouden graag hebben dat de scheidsrechters de reglementen kennen, dan zullen we de vragen niet moeten stellen!

Wellicht lees ik het verkeerd, maar volgens mij suggereert men dat we het reglement niet kennen aangezien we via mail gereageerd hebben en blijkbaar moet het schriftelijk en ondertekend... kan iemand mij tonen waar dat in het reglement staat a.u.b.

 

Als we dan al een klacht indienen, dan zal deze in een gesloten vergadering worden behandeld met het gepaste gevolg ... klinkt heel fair, open en eerlijk!

 

 

 

 

 

 

 

Voorstel minnelijke schikking

 

Voor diegenen die het nog kunnen of willen volgen... de scheidsrechter (wedstrijd MVC Delirium - MVC Linea Recta) heeft dus een verslag opgemaakt zoals we vorige week hebben vermeld, aangezien we vandaag een voorstel tot minnelijke schikking hebben ontvangen. We hebben tien dagen de tijd om beroep aan te tekenen en zullen dit uiteraard doen.

 

Wordt vervolgd...

 

 

 

 

 

 

 

Las aventuras de Hannes

 

Episodio 13: El fin (Het einde)

 

Ximena blijft troosteloos achter
Hannes in Bolivië

 

Dertiende aflevering... het is genoeg geweest.

 

Alles begon met het lezen van Hannes' blog en het samenvatten ervan. We wilden iedere week een stukje avontuur kwijt in onze nieuwsbrief, maar al vlug bleek dat het voor Hannes niet mogelijk was iedere week een update te voorzien. We hebben dan maar een beetje "geholpen".

 

We hebben telkens een passende afbeelding gemaakt bij het verhaal en geloof me... iedere keer probeerden we een beeld te vinden van de plaats waar Hannes daadwerkelijk aanwezig was. We kregen toelating van Hannes een beetje te overdrijven :-).

 

Niet alles was even geloofwaardig, al waren er wel mensen die ons verhaaltje "geloofden". Een hoop mensen vonden het wel fun en volgden de story.

 

Vraag Hannes gerust wat er waar is en wat niet ;-).

 

We kregen heel wat positieve reacties! Het was een goeie oefening in duimzuigen, flickeren, photoshoppen, enz. maar vooral ook zeer leuk om te doen!

 

El fin.

 

 

Lees zijn versie van de feiten op www.bloggen.be/de_bezieler. Foto's: http://be.msnusers.com/Boliviapics/

 

DANK AAN: Hannes, reviewers, vertaalsters, ...

 

[top]

 

 

 

 

Deze nieuwsbrief is een gratis e-zine waarmee we alle spelers, supporters en sympathisanten van minivoetbalclub MVC Linea Recta op de hoogte willen houden van het reilen en zeilen binnen de club. Alle opmerkingen of aanmerkingen, suggesties en ideeën over de artikels, reportages, de site en nieuwsbrief zijn zeker welkom. Stuur ze naar de redactie.

Voor degene die problemen ondervinden bij het bekijken van de nieuwsbrief, gelieve een client e-mail programma te gebruiken zoals Outlook, Outlook Express, Netscape Messenger, Eudora, Thunderbird... De webbased e-mailprogramma's van Hotmail of Yahoo ondersteunen geen css waardoor het moeilijk wordt alle content te lezen. Nieuwsbrieven naar Hotmail of Yahoo-adressen zijn echter wel perfect te bekijken in één van bovengenaamde client programma's. Voor meer uitleg kunt u steeds mailen: stijnaudooren@hotmail.com.

Redactie:
    Stijn Audooren
Reviewers:
    Wesley De Vleeschouwer
    Klaartje De Landsheere
Redactieadres:
    stijnaudooren@hotmail.com


Copyright © by MVC Linea Recta. Alle rechten voorbehouden. Overname van berichten zonder toestemming van de redactie is verboden. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wil blijven ontvangen kan u dat melden bij de redactie.