Dinsdag, 06 februari 2007 om 21h33

MVC Linea Recta

Brecht in actie


Volgende wedstrijd

 

 

MVC Linea Recta - V.N. '81

  • vrijdag 09/02/2007 om 22h00
  • Gemeentelijke sporthal Oudenaarde
  • afspraak in de sporthal

[top]

 Vorige speeldagen

  • Spelers: Tim Bonne, Benjamin Seghers, Wesley De Vleeschouwer, Brecht Vandenberghe, Bennie Hebbelynck, Stijn Audooren
Real Deftinge
-
MVC Linea Recta
2
-
1
1
-
1
0
-
0

 

Kameleon Landegem
-
MVC Zwalm
5
-
2

 

 

 

Uitgeschakeld in de kwartfinales van de VMF-Cup

 

Lieven had al een verslagsken voorzien:

 

Afgelopen vrijdag werden de kwartfinales van de Uhlsport-cup afgewerkt. Van 20u tot 22u speelden achtereenvolgens onze provincialer, -15 en nationaler tegen respectievelijk de -20, -15 en nationaler van Real Deftinge (1e nat.) in de sporthal van Geraardsbergen (De Veldmuis).


De provincialer speelde tweemaal gelijk maar verloor 1 keer.

 

De jeugd maakte de achterstand onmiddellijk goed. Jammer genoeg bleef het bij deze enige overwinning want de twee andere partijen werden allebei verloren.

 

De 3-1 achterstand werd niet meer goedgemaakt door de nationaler. Zij verloren eveneens tweemaal en wonnen 1 partij.

 

Totale eindstand dus 5-2. Alle ploegen kunnen zich nu terug concentreren op de competitie.

 

door Lieven De Pessemier

[top]

 

 


Extra's

 

Reglementen onder de loep deel 12

Vervangingen


Art. 517.1.

Een effectieve speler mag vervangen worden door een wisselspeler, waardoor eerstgenoemde wisselspeler en laatstgenoemde effectieve speler wordt.

 

Art. 517.2.

Vervangingen kunnen doorlopend (uitgezonderd laatste vijf minuten) en dienen niet aangevraagd te worden.

 

Art. 517.3.

Telaatkomende spelers (hun identiteitsbewijs is vóór de aanvang van de wedstrijd niet aanwezig op de wedstrijdtafel) kunnen slechts geldig deelnemen indien ze reeds vóór de aanvang van de wedstrijd op het scheidsrechtersblad waren ingeschreven. Een telaatkomende speler mag het speelveld pas betreden om effectief aan het spel deel te nemen:

a) indien zijn ploeg niet voltallig is of wordt ( 4 of 3 spelers ), mag betrokken speler na controle door de scheidsrechter onmiddellijk invallen als de bal buiten het speelveld is en reglementaire vervanging toegelaten is.

 

b) indien zijn ploeg voltallig is ( 5 of 4 spelers ) mag betrokken speler slechts plaatsnemen in de wisselzone om deel te kunnen nemen aan het spel bij de eerstvolgende rustperiode en na controle door de scheidsrechter.

Zie ook art. 88.5 van de sportreglementen.

 

Art. 517.4.
Tijdens iedere rustperiode mogen beide ploegen vervangen.

 

Art. 517.5.
De scheidsrechter kan toelaten dat een gekwetste speler onmiddellijk wordt vervangen. Dit kan echter enkel gebeuren wanneer het spel stil ligt.


Art. 517.6.
Een speler die tijdens het spel uit protest het speelveld verlaat, mag enkel vervangen worden als de bal buiten het speelveld is.

 

Art. 517.7.

Vervangingen gebeuren in normale omstandigheden ter hoogte van de eigen wisselzone buiten het terrein. De inkomende speler mag dus pas het speelveld betreden als de andere speler reeds van het speelveld is.

 

Art. 517.8.
Alleen na de laatste vervanging kunnen geen vervangingen meer aangevraagd worden, tenzij in uitzonderlijke gevallen. Het oordeel van de scheidsrechter is hierbij bepalend.

De scheidsrechter duidt de laatste vervanging aan ( circa vijf minuten vóór het einde van de wedstrijd ) en op dat ogenblik
mogen beide ploegen vervangen.

De scheidsrechter kan toelaten dat na de laatste vervanging een gekwetste speler wordt vervangen. Ook een speler die een tweede gele kaart krijgt na de laatste vervanging mag nog vervangen worden. Daarvoor moet de wisselspeler zich in de wisselzone bevinden.

 

Art. 517.9.
Onreglementaire vervangingen worden bestraft met een onrechtstreekse vrijschop van op de middellijn aan de kant waar de vervangingen gebeuren.

 

[het reglement in PDF-formaat]

 

 

 

 

 

 

 

 

Las aventuras de Hannes

 

Episodio 10: Agradable ambientillo de soltería (Een vrij-gezellige sfeer)

 

Hannes viert feest
Hannes steelt de show op een feestje.

Het is echt wel gedaan met het vrijwilligerswerk. Hannes tracht nog zoveel als mogelijk te genieten van de laatste week in Bolivia.

 

Met uitstappen als Sorata, Copacabana en Isla del Sol op het programma is het puur vakantie!

 

Alhoewel, er worden ook enkele voorbereidingen getroffen voor een groot verrassingsfeest zei Hannes. Meer kon hij niet kwijt, maar dat ze deze week al een ruige party achter de rug hadden was wel duidelijk.

 

We hebben gezocht, maar op de foto's die Hannes ons stuurde was zijn vriendin niet te bespeuren. Veel volk nochtans en onze Línea Rectano die zich kostelijk amuseerde...

 

Het doet ons wat denken aan carnaval, 100-dagen, studentendoop of een vrijgezellenfeestje.

 

continuará...

 

 

Lees zijn versie van de feiten op www.bloggen.be/de_bezieler. Foto's: http://be.msnusers.com/Boliviapics/

 

[top]

 

 

 

 

Deze nieuwsbrief is een gratis e-zine waarmee we alle spelers, supporters en sympathisanten van minivoetbalclub MVC Linea Recta op de hoogte willen houden van het reilen en zeilen binnen de club. Alle opmerkingen of aanmerkingen, suggesties en ideeën over de artikels, reportages, de site en nieuwsbrief zijn zeker welkom. Stuur ze naar de redactie.

Voor degene die problemen ondervinden bij het bekijken van de nieuwsbrief, gelieve een client e-mail programma te gebruiken zoals Outlook, Outlook Express, Netscape Messenger, Eudora, Thunderbird... De webbased e-mailprogramma's van Hotmail of Yahoo ondersteunen geen css waardoor het moeilijk wordt alle content te lezen. Nieuwsbrieven naar Hotmail of Yahoo-adressen zijn echter wel perfect te bekijken in één van bovengenaamde client programma's. Voor meer uitleg kunt u steeds mailen: stijnaudooren@hotmail.com.

Redactie:
    Stijn Audooren
Reviewers:
    Wesley De Vleeschouwer
    Klaartje De Landsheere
Redactieadres:
    stijnaudooren@hotmail.com


Copyright © by MVC Linea Recta. Alle rechten voorbehouden. Overname van berichten zonder toestemming van de redactie is verboden. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wil blijven ontvangen kan u dat melden bij de redactie.