Dinsdag, 26 december 2006 om 20h43

MVC Linea Recta

Wij wensen jullie een gelukkig 2007!


Volgende wedstrijden

 

 

Kameleon Landegem - MVC Zwalm

  • vrijdag 29/12/2006 om 20h00
  • Sporthal Nevele
  • afspraak N60 lichten afslag Gavere 19h00
  • Afspraak onder voorbehoud, want een bericht gekregen... kans bestaat dat de nationaler forfait dient te geven.

MVC De Blues - MVC Linea Recta

  • vrijdag 05/01/2007 om 21h00
  • Sporthal Nevele
  • afspraak N60 lichten afslag Gavere 20h00

[top]

 Vorige speeldag

  • Spelers: Bart De Weerdt, Benjamin Seghers, Tim Bonne, Wesley De Vleeschouwer, Bennie Hebbelynck, Stijn Audooren
MVC Linea Recta
-
Sao Pinto
6
-
8

 

 

 

Heenronde afgesloten

 

De laatste wedstrijd in de heenronde tegen de tweede in de klassering. Geen makkelijke opgave, maar we gingen ervoor. We hebben het altijd moeilijker tegen mindere tegenstrevers, dus we hadden weinig te verliezen. Voor de wedstrijd merkten we dat "de moderne uitvoering van de truitjes die amper over de broek hangen" nogal moeilijk te interpreteren valt, waardoor álle spelers zich dienden aan te passen :-).

 

In het begin was er wel wat druk van Sao Pinto, maar heel gevaarlijk waren ze niet. Wij hadden alles onder controle, tot we zelf eens uitbraken en we koud op de tegenaanval werden gepakt.

 

0-1 achter hoefde niet echt veel te betekenen. In het tweede kwart konden we immers de opgelopen schade herstellen. Met een mooie vrije trap van Bennie kon Wesley de bal vrij makkelijk binnenleggen. Alles in evenwicht toen we draaiden: 1-1 in de stand en 3-3 in de corners.

 

Na twee gesloten kwarters bracht de derde twaalf minuten vuurwerk. Onmiddellijk twee doelpunten tegen, maar Stijn (2), Bennie en Wesley brachten de stand op 5-3. Voor dit kwart teneinde was kon Sao Pinto milderen tot 5-4.

 

De eindspurt beloofde interessant te worden. Wij begonnen wat meer foutjes te maken en dat werd natuurlijk afgestraft. Tweemaal op rij zelfs, waardoor we opnieuw op achtervolgen waren aangewezen. Op schepcorner maakte Wesley opnieuw gelijk. Het slotoffensief was voor Sao Pinto. Wat lucky goals, maar ze tellen mee natuurlijk.

 

Opnieuw een nederlaag, maar deze keer konden we terugblikken op een vrij goede wedstrijd. Als we het hier uit handen gaven was het door zwakke momenten, terwijl we een hoop punten weggaven in zwakke wedstrijden. Een positieve noot om de heenronde af te sluiten, al schiet je daar niets mee op uiteraard.

 

 

door Stijn Audooren

[top]

 

 


Extra's

 

Reglementen onder de loep deel 7

De aftrap

 

Art. 511.1.

De aftrap wordt genomen bij de aanvang van iedere spelperiode vanuit het middelpunt in om het even welke richting.

 

Art. 511.2.

De bezoekende ploeg kiest zijn speelhelft en neemt de eerste aftrap. De daaropvolgende spelperiode trapt de thuisploeg af en zo verder om beurt.

 

Art. 511.3.

Er wordt afgetrapt als beide ploegen speelklaar zijn. Een ploeg is voor de scheidsrechter speelklaar als voldoende spelers, die vermeld staan op het scheidsrechtersblad, (één minder dan voltallig) op het terrein aanwezig zijn. Om geldig af te trappen staan alle spelers van beide ploegen op eigen helft en de spelers van de ploeg die de aftrap niet neemt bevinden zich op minimum 4 m van het middelpunt. Bij het niet naleven van de reglementen vooraleer de bal in het spel is, wordt de aftrap hernomen.

 

Art. 511.4.

De aftrap is een onrechtstreekse vrijschop.

 

[het reglement in PDF-formaat]

 

 

 

 

 

 

 

 

Las aventuras de Hannes

 

Episodio 6: finalmente trabajo voluntario (eindelijk vrijwilligerswerk)

 

Hannes ziet er gelukkig uit.
Eindelijk vrijwilligerswerk, Hannes is er blij om.

De bagage is nog altijd zoek, maar dit kan de pret niet bederven. Na enkele weken van acclimatiseren en rondtrekken zijn ze er toch in geslaagd deftig contact te hebben met een hulporganisatie.

 

Terug naar Santa Cruz de la Sierra, waar ze een gezellige babbel hadden met medewerkers van de organisatie Ayala. Ze werken met straatkinderen en het is de bedoeling dat Hannes een tijdje verhuist naar het kinderdorp.

 

Eindelijk zal men de opzet van de reis kunnen verwezenlijken. Go Hannes!!!

 

Het wordt wellicht een stuk moeilijker om contact te houden, maar dat mag de pret van onze trouwe nieuwsbrieflezers niet bederven. Ik heb gehoord dat er zelfs een vak "creatief schrijven" bestaat ... als we niets horen van Hannes, dan verzinnen we wel iets hé ;-).

 

continuará...

 

 

Lees zijn versie van de feiten op www.bloggen.be/de_bezieler. Foto's: http://be.msnusers.com/Boliviapics/

 

[top]

 

 

 

 

Deze nieuwsbrief is een gratis e-zine waarmee we alle spelers, supporters en sympathisanten van minivoetbalclub MVC Linea Recta op de hoogte willen houden van het reilen en zeilen binnen de club. Alle opmerkingen of aanmerkingen, suggesties en ideeën over de artikels, reportages, de site en nieuwsbrief zijn zeker welkom. Stuur ze naar de redactie.

Voor degene die problemen ondervinden bij het bekijken van de nieuwsbrief, gelieve een client e-mail programma te gebruiken zoals Outlook, Outlook Express, Netscape Messenger, Eudora, Thunderbird... De webbased e-mailprogramma's van Hotmail of Yahoo ondersteunen geen css waardoor het moeilijk wordt alle content te lezen. Nieuwsbrieven naar Hotmail of Yahoo-adressen zijn echter wel perfect te bekijken in één van bovengenaamde client programma's. Voor meer uitleg kunt u steeds mailen: stijnaudooren@hotmail.com.

Redactie:
    Stijn Audooren
Reviewers:
    Wesley De Vleeschouwer
    Klaartje De Landsheere
Redactieadres:
    stijnaudooren@hotmail.com


Copyright © by MVC Linea Recta. Alle rechten voorbehouden. Overname van berichten zonder toestemming van de redactie is verboden. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wil blijven ontvangen kan u dat melden bij de redactie.