Dinsdag, 07 november2006 om 20h50

MVC Linea Recta

wedstrijdbeeld MVC Linea Recta - Duet Inc.


Volgende wedstrijden

 

 

MVC Linea Recta - Assurfin Gevaert

  • donderdag 09/11/2006 om 22h10
  • 't Sportkot te Leupegem
  • afspraak in de sporthal

 

't Oud Clooster - MVC Linea Recta

  • vrijdag 10/11/2006 om 19h15
  • Sporthal Sint-Jozef Gent
  • afspraak in de sporthal

[top]

 Vorige speeldag

  • Spelers: Bart De Weerdt, Hannes Vankeirsbilck, Filip Craeye, Benjamin Seghers, Wesley De Vleeschouwer, Tim Bonne, Bennie Hebbelynck, Stijn Audooren
MVC Linea Recta
-
Duet Inc.
7
-
8

 

 

 

Tweede keer achter, tweede keer verloren

 

Twee uur voor de wedstrijd waren we met 7 spelers, enkele minuten later nog met 5 en als de match begint met 8. Misschien wel één teveel denk je dan achteraf... al kwamen we veelal 3 stappen tekort en werd er niet echt frequent vervangen. Aan de fysieke conditie kan het dus niet gelegen hebben.

 

Opnieuw een tegenstrever die de boel goed gesloten houdt. Geen druk op onze verdediging, maar wij lieten ons alweer veel te makkelijk vloeren. Balverlies, uitbraak en 0-1. We bleven komen en konden gelukkig vlug orde op zaken stellen. Hannes maakte gelijk. Nog in het eerste kwart maakte Benjamin er 2-1 van en hoop je op een andere match.

 

Maar telkens de tegenstrever in ons doelgebied kwam was het gevaarlijk. Veel te vaak vond men iemand ongedekt voor doel die simpel kon binnentikken. Drie doelpunten op rij voor en waar wij enkel een doelpunt van Filip konden tegenover zetten. We draaiden bij 3-4.

 

In het derde kwart bleven we zielloos acteren. We scoorden nochtans twee maal (Filip op schepcorner en een own-goal), maar we slikten ook opnieuw twee tegentreffers waardoor de achterstand van één doelpunt bleef: 5-6.

 

Alles of niets dan maar in het laatste kwart, maar dan kregen we al vlug het deksel op de neus. Twee doelpunten achterstand, we moesten dus blijven komen met het risico van de counter. Stijn kon nog tegen scoren, maar opnieuw kregen we aan de andere kant een doelpunt binnen. Filip bracht ons met een schepcorner terug op één doelpunt. In de laatste vijf minuten ging Wesley alleen op doel af. Minstens één meter binnen het strafschopgebied werd hij neergeduwd (contact dus strafschop dacht ik). Het werd een gele kaart, een schepcorner en een vrije trap buiten de backlijn. Duidelijk verkeerde beslissing, maar toch moet je er het beste proberen van maken natuurlijk. De schepcorner werd gemist en met de vrije trap werd ook al niet veel goeds gedaan.

 

7-8 was uiteindelijk het resultaat, waarbij je kan stellen dat het verdedigende spel de bovenhand heeft gehaald t.o.v. de ploeg die meer wou dan enkel voor doel kruipen. De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat Duet Inc. zijn spel schitterend heeft gespeeld en dat wij hebben gefaald.

 

 

door Stijn Audooren

 

[top]

 

 


Extra's

 

Hannes trekt naar Bolivië

 

Hannes toont zijn groot hart en gaat als ontwikkelingshelper naar Bolivië. In zijn agenda staan vooral educatieve opvolging en amusementsprojecten voor straat- en weeskinderen. Zijn werkgebied ligt in en rond Santa Cruz.

 

Hannes zijn voorlopig laatste wedstrijd bij MVC Linea Recta zal hij spelen op 10 november tegen 't Oud Clooster, want op 13 november steekt hij de grote plas over. Ook al is het een verlies voor ons team, we hoeven zijn straffe stoten niet te missen! Hij heeft ons immers beloofd verslag uit te brengen via het internet. Je kan de avonturen van onze Hannes volgen op www.bloggen.be/de_bezieler.

 

Hannes in Bolivië

 

[top]

 

 

 

Deze nieuwsbrief is een gratis e-zine waarmee we alle spelers, supporters en sympathisanten van minivoetbalclub MVC Linea Recta op de hoogte willen houden van het reilen en zeilen binnen de club. Alle opmerkingen of aanmerkingen, suggesties en ideeën over de artikels, reportages, de site en nieuwsbrief zijn zeker welkom. Stuur ze naar de redactie.

Voor degene die problemen ondervinden bij het bekijken van de nieuwsbrief, gelieve een client e-mail programma te gebruiken zoals Outlook, Outlook Express, Netscape Messenger, Eudora, Thunderbird... De webbased e-mailprogramma's van Hotmail of Yahoo ondersteunen geen css waardoor het moeilijk wordt alle content te lezen. Nieuwsbrieven naar Hotmail of Yahoo-adressen zijn echter wel perfect te bekijken in één van bovengenaamde client programma's. Voor meer uitleg kunt u steeds mailen: stijnaudooren@hotmail.com.

Redactie:
    Stijn Audooren
Reviewers:
    Wesley De Vleeschouwer
    Klaartje De Landsheere
Redactieadres:
    stijnaudooren@hotmail.com


Copyright © by MVC Linea Recta. Alle rechten voorbehouden. Overname van berichten zonder toestemming van de redactie is verboden. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wil blijven ontvangen kan u dat melden bij de redactie.