Dinsdag, 03 oktober 2006 om 21h21

MVC Linea Recta

wedstrijdbeeld MVC Linea Recta - Kameleon Landegem


Volgende wedstrijd

 

 

MVC Linea Recta - De Blues

  • vrijdag 06/10/2006 om 22h00
  • stedelijke sporthal Oudenaarde
  • afspraak in de sporthal

[top]

 Vorige speeldag

  • Spelers: Bart De Weerdt, Hannes Vankeirsbilck, Filip Craeye, Wesley De Vleeschouwer, Ben Polfliet, Bennie Hebbelynck, Benjamin Seghers
MVC Linea Recta
-
Kameleon Landegem
2
-
0
0
-
1
2
-
1

 

MVC Zwalm
-
Kameleon Landegem
5
-
3

 

 

 

Eerste keer winst op VMF-cup

 

Stijn was geblesseerd. Een nieuwe kans voor een jeugdspeler: Benjamin werd bij de groep gevoegd en deed het vrij aardig. De druk was nochtans hoog, want er zat wel wat volk op de tribunes. De ideale vuurdoop dus :-).

 

De eerste wedstrijd werd door ons gedomineerd. Wesley en Filip zorgden voor de doelpunten. Eerst scoren is uiterst belangrijk bij zo'n korte wedstrijdjes. Kameleon Landegem bood niet echt veel weerwerk en het eerste punt was binnen.

 

Tijdens de tweede wedstrijd zagen we opnieuw dat we beter waren, maar een resem kansen werd de nek omgewrongen. Gewoon wat pech bij de afwerking, want we speelden de kansen echt wel bij mekaar. Het zal wel eens lukken denk je dan, maar op elf minuutjes krijg je even vlug het deksel op de neus :-(.

 

Onze laatste wedstrijd wilden we kost wat kost winnen. We wisten dat we duidelijk sterker waren en dat moest te zien zijn in de uitslag. Het zag er even niet zo goed uit toen we op achterstand kwamen, maar Filip en Ben hielden het punt toch thuis. De tussenstand na onze wedstrijden was dus bijgevolg 2-1 voor MVC Zwalm.

 

De -15 jarigen domineerden. Een klasse sterker, al waren ze maar met 5 spelers. Waar zat de rest? De eerste twee wedstrijden werden vlot gewonnen, maar de laatste match bleef onbeslist (3-3). Misschien begon de fysieke arbeid wat door te wegen naar het einde toe. Toch mooie prestatie hoor!

 

De nationaler verloor twee keer, maar kon ook een overwinning uit de brand slepen. Dit bracht de eindscore op 5-3 voor MVC Zwalm. De eerste keer dat we een overwinning behalen in de VMF-Cup denk ik. Het ziet er goed uit voor de terugwedstrijden, maar we moeten de voetjes toch nog even op de grond houden...

 

 

door Stijn Audooren

 

[top]

 

 Extra's

 

Kansen geven aan de jeugd! MVC Linea Recta had Tim al eens voor de leeuwen geworpen tegen Gouden Bank Gullegem (momenteel 4de in derde nationale) in een vriendschappelijk duel. Nu was het de beurt aan Benjamin die zijn opwachting mocht maken in de VMF-Cup, voor volle tribunes in Zwalm, tegen Kameleon Landegem. Van beiden waren we tevreden. Hopelijk blijven ze op een positieve manier verder werken en wellicht zien we hen later op het seizoen nog terug in ons team.

[top]

 

 

 

Deze nieuwsbrief is een gratis e-zine waarmee we alle spelers, supporters en sympathisanten van minivoetbalclub MVC Linea Recta op de hoogte willen houden van het reilen en zeilen binnen de club. Alle opmerkingen of aanmerkingen, suggesties en ideeën over de artikels, reportages, de site en nieuwsbrief zijn zeker welkom. Stuur ze naar de redactie.

Voor degene die problemen ondervinden bij het bekijken van de nieuwsbrief, gelieve een client e-mail programma te gebruiken zoals Outlook, Outlook Express, Netscape Messenger, Eudora, Thunderbird... De webbased e-mailprogramma's van Hotmail of Yahoo ondersteunen geen css waardoor het moeilijk wordt alle content te lezen. Nieuwsbrieven naar Hotmail of Yahoo-adressen zijn echter wel perfect te bekijken in één van bovengenaamde client programma's. Voor meer uitleg kunt u steeds mailen: stijnaudooren@hotmail.com.

Redactie:
    Stijn Audooren
Reviewers:
    Wesley De Vleeschouwer
    Klaartje De Landsheere
Redactieadres:
    stijnaudooren@hotmail.com


Copyright © by MVC Linea Recta. Alle rechten voorbehouden. Overname van berichten zonder toestemming van de redactie is verboden. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wil blijven ontvangen kan u dat melden bij de redactie.