Dinsdag, 26 september 2006 om 23h50

MVC Linea Recta

wedstrijdbeeld MVC Linea Recta - Union '60

 

 

Je moest erbij geweest zijn na de wedstrijd tegen Union '60! Ik mocht het niet in de nieuwsbrief zetten, maar ik kan het niet laten. Sorry voor diegenen die er niet bij waren, ik vond het schitterende situatiehumor.

 

Hoe kan het dat je u zorgen maakt? Je hebt geen... de rest ben ik vergeten ;-)
door A.D.

 


Volgende wedstrijd

 

 

Uhlsport Cup / VMF-cup:

 

MVC Zwalm - Kameleon Landegem

  • vrijdag 29/09/2006 om 21h00
  • gemeentelijke sporthal Zwalm
  • afspraak in de sporthal

 

Competitie:

 

MVC Linea Recta - De Blues

  • vrijdag 06/10/2006 om 22h00
  • stedelijke sporthal Oudenaarde
  • afspraak in de sporthal

[top]

 Vorige speeldag

  • Spelers: Bart De Weerdt, Hannes Vankeirsbilck, Filip Craeye, Wesley De Vleeschouwer, Ben Polfliet, Bennie Hebbelynck, Stijn Audooren
MVC Linea Recta
-
Union '60
14
-
9

 

 

Ook de scheidsrechter kon er geen stokje voorsteken

 

We startten vrij sterk en kwamen al vlug op voorsprong met een prachtgoal van Wesley. De tegenstrever kon nog terugkomen tot 1-1, maar ook Ben kon een schitterend doelpunt maken waardoor we terug op voorsprong kwamen. Nog in het eerste kwart, nam de doelman van Union ’60 een verkeerde beslissing waardoor het doel vrij kwam en Stijn met een lange bal kon scoren.

 

Ook het tweede kwart werd een spektakelstuk. Het niveau lag hoog en we zorgden voor een ruime kloof. Union ’60 kon eerst nog terugkomen tot 3-2, maar dan scoorden Wesley en Filip. Union ’60 bleef komen en kon de 5-3 verzilveren. Kort daarop werd Wesley gepakt op weg naar doel en mocht Filip de logische schepcorner binnenkoppen. Na een hoop dubieuze beslissingen in ons nadeel (alles werd zowat in ons nadeel beslist, zo had ik toch de indruk) werd Wes woest. Hij zette, zoals het hoort, zijn woede om in positieve energie en trapte twee maal raak: 8-3.

 

Wisselen van kant, maar deze keer niet van bank. Veel maakte het niet uit. Beide ploegen waren aan mekaar gewaagd. Pareltjes van doelpunten volgden mekaar op. Het eerste was van Hannes. We schetsen even de situatie: bal buiten aan onze doellijn, Hannes speelt in op Stijn en loopt door, Stijn stift de bal over de verdediging richting Bennie, Bennie legt in één tijd de bal klaar voor Hannes die de doelman verschalkt. Toen scoorde Union ’60. Opnieuw wat commotie waarbij Bart deze keer illustreerde hoe je kan reageren op een positieve manier. Schitterende lob van aan ons doel: 10-4. Het werd 10-5. Toen scoorde Filip. Het werd 11-6 en na een schepcorner zelfs nog 11-7, maar dichter lieten we hen niet komen. Met een benutte schepcorner sloot Filip het derde kwart af.

 

Het laatste kwart attent blijven was de opdracht. Stijn mocht nog binnentikken na een mooie actie van Wesley. De bezoekers kregen nog een schepcorner, die ze benutten, en scoorden nog een veldgoal, maar uiteindelijk was het Bennie die de 14-9 eindcijfers mocht vastleggen. Sterke en aangename wedstrijd voor de neutrale supporter!

 

 

 

door Stijn Audooren

 

[top]

 

 Extra's

 

Mini Sint-Gillis-Waas geeft forfait voor de Uhlsportcup. Maar wie dacht dat je dan vrij bent, de boete en alle punten krijgt, heeft het mis. Bij een forfait krijg je dus geen punten (wegens niet eerlijk t.o.v. de clubs die wel moeten spelen) en is de kans dat je als beste tweede kan doorstoten naar een volgende ronde heel klein. De VMF heeft daarvoor volgende oplossing: MVC Zwalm en Kameleon Landegem spelen heen- en terugwedstrijden. Je kan dus zeker niet zeggen dat er geen creatieve oplossingen worden verzonnen.

 

Aanstaande vrijdag nodigen we dus iedereen graag uit in Zwalm vanaf 21h00!

 

 

 

Ik heb een akkoord met de sporthal van Leupegem om om de tiende van de tiende maand om tien na tien ('s avonds) onze wedstrijd te spelen tegen Delirium die moet verplaatst worden wegens wedstrijd Beker van België. Hopelijk kan de tegenstrever en de VMF hiermee leven en hoeven we ons daar al geen zorgen meer om te maken.

 

[top]

 

 

 

Deze nieuwsbrief is een gratis e-zine waarmee we alle spelers, supporters en sympathisanten van minivoetbalclub MVC Linea Recta op de hoogte willen houden van het reilen en zeilen binnen de club. Alle opmerkingen of aanmerkingen, suggesties en ideeën over de artikels, reportages, de site en nieuwsbrief zijn zeker welkom. Stuur ze naar de redactie.

Voor degene die problemen ondervinden bij het bekijken van de nieuwsbrief, gelieve een client e-mail programma te gebruiken zoals Outlook, Outlook Express, Netscape Messenger, Eudora, Thunderbird... De webbased e-mailprogramma's van Hotmail of Yahoo ondersteunen geen css waardoor het moeilijk wordt alle content te lezen. Nieuwsbrieven naar Hotmail of Yahoo-adressen zijn echter wel perfect te bekijken in één van bovengenaamde client programma's. Voor meer uitleg kunt u steeds mailen: stijnaudooren@hotmail.com.

Redactie:
    Stijn Audooren
Reviewers:
    Wesley De Vleeschouwer
    Klaartje De Landsheere
Redactieadres:
    stijnaudooren@hotmail.com


Copyright © by MVC Linea Recta. Alle rechten voorbehouden. Overname van berichten zonder toestemming van de redactie is verboden. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wil blijven ontvangen kan u dat melden bij de redactie.