Dinsdag, 29 augustus 2006 om 18h45

MVC Linea Recta

Wesley tegen vijf tegenstrevers :-)


Volgende wedstrijd

 

De wedstrijd 't Oud Clooster - MVC Linea Recta werd verplaatst van 01/09 naar 10/11 om 19h15 Sint-Jozef Gent!!!
Deze week dus geen match. De competitie start voor ons dus een week later.

 

MVC Linea Recta - De Roepies

  • vrijdag 08/09/2006 om 22h00
  • stedelijke sporthal Oudenaarde
  • afspraak in de sporthal

[top]

 Vorige speeldag

  • Spelers: Bart De Weerdt, Hannes Vankeirsbilck, Filip Craeye, Wesley De Vleeschouwer, Ben Polfliet, Bennie Hebbelynck
MVC Linea Recta
-
Opel Regniers Classics
8
-
2

 

 

Het plaatje klopte

 

Vrij vroeg kwamen we op 1-0 via een schot van Bart. Daarna ging de bal goed rond. Iets later in de eerste periode kon Filip de 2-0 tegen de netten koppen. De rust in de ploeg was mooi om zien. Door de voorsprong kon het vertrouwen groeien.

 

In het tweede kwart bleven we de bal goed rondtikken en kregen we enkele kansjes die jammergenoeg niet werden benut. En in plaats van verder uit te lopen, kon Opel Regniers Classics met een rommelig doelpunt terugkomen tot 2-1.

 

We bleven het slim spelen en het was genieten vanop de bank. MVC Linea Recta bleef de wedstrijd in handen houden en door een goal van Ben werd de kloof opnieuw twee doelpunten.

 

Op het einde was Opel Regniers Classics niet meer in staat tot een slotoffensief nadat Bart met een prachtige lob de stand op 4-1 had gebracht. Wat later scoorde Bart opnieuw (eigenlijk was het een deviatie van Wesley, maar ik vind het zo vervelend dat de reviewer steeds mijn tekst verandert, dat ik het op naam van Bart heb gezet ;-)...). De frustratie groeide bij de tegenstrever en ze namen nog twee keer geel. Bij onze vierde corner kregen was er wat discussie. Ze hadden een corner vergeten bijzetten op het scorebord en bleken niet zo sportief om dit toe te geven. Tussendoor maakte Ben er ook nog eens 6-1 van en enkele minuten later kregen we de schepcorner toch, zodat Filip de 7-1 tegen de touwen kon koppen. Nog een doelpuntje tegen en op het einde mocht Filip de 8-2 eindcijfers vastleggen.

 

 

door Stijn Audooren

 

[top]

 

 Extra's

 

Het uitgebreide verslag en foto's te vinden op de website.

 

[top]

 

 

 

Deze nieuwsbrief is een gratis e-zine waarmee we alle spelers, supporters en sympathisanten van minivoetbalclub MVC Linea Recta op de hoogte willen houden van het reilen en zeilen binnen de club. Alle opmerkingen of aanmerkingen, suggesties en ideeën over de artikels, reportages, de site en nieuwsbrief zijn zeker welkom. Stuur ze naar de redactie.

Voor degene die problemen ondervinden bij het bekijken van de nieuwsbrief, gelieve een client e-mail programma te gebruiken zoals Outlook, Outlook Express, Netscape Messenger, Eudora, Thunderbird... De webbased e-mailprogramma's van Hotmail of Yahoo ondersteunen geen css waardoor het moeilijk wordt alle content te lezen. Nieuwsbrieven naar Hotmail of Yahoo-adressen zijn echter wel perfect te bekijken in één van bovengenaamde client programma's. Voor meer uitleg kunt u steeds mailen: stijnaudooren@hotmail.com.

Redactie:
    Stijn Audooren
Reviewers:
    Wesley De Vleeschouwer
    Klaartje De Landsheere
Redactieadres:
    stijnaudooren@hotmail.com


Copyright © by MVC Linea Recta. Alle rechten voorbehouden. Overname van berichten zonder toestemming van de redactie is verboden. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wil blijven ontvangen kan u dat melden bij de redactie.