Donderdag, 24 augustus 2006 om 21h20

MVC Linea Recta

Tim Bonne voor het eerst bij MVC Linea Recta


Volgende wedstrijd

 

Beker van België:

MVC Linea Recta - Opel Regniers Classics

  • vrijdag 25/08/2006 om 22h00
  • stedelijke sporthal Oudenaarde
  • afspraak in de sporthal

 

Competitie:

't Oud Klooster - MVC Linea Recta

  • vrijdag 01/09/2006 om 21h00
  • sporthal BLOSO te Gent
  • afspraak in Zingem om 20h00

[top]

 Vorige speeldag

  • Spelers: Bart De Weerdt, Hannes Vankeirsbilck, Filip Craeye, Tim Bonne, Wesley De Vleeschouwer, Bennie Hebbelynck, Stijn Audooren
  • Stijn deed er alles aan om te kunnen spelen, maar het mocht niet baten. Na vijf minuten diende hij opnieuw het veld te verlaten. Rusten is de enige oplossing. De wedstrijd voor de Beker van België van aanstaande vrijdag komt dus te vroeg :-(.
  • Ook Hannes is twijfelachtig voor de bekermatch, ook al met een blessure...
  • Tim speelde voor het eerst mee met MVC Linea Recta. Hij deed het behoorlijk goed voor een eerste kennismaking, maar hij is jammergenoeg nog te jong om mee te spelen in de volgende wedstrijd.
Gouden Bank Gullegem
-
MVC Linea Recta
8
-
1

 

 

Licht in donkere tijden

 

Gullegem trok onmiddellijk in de aanval, maar echt onder druk kwamen we niet. Toen we 10 minuten gespeeld hadden probeerden we te wisselen. Niet zo verstandig als je dit doet tijdens een tegenaanval van de tegenstrever. Ik zag drie man om op te verdedigen, probeerde te wijken en toen ik de voorzet wilde tegenhouden kreeg ik de bal slecht op de voet en versloeg ik Bart. Domme goal die zeker te vermijden was! 1-0 was het na het eerste kwart.

 

In het tweede kwart eenzelfde spelbeeld. Bij ons liep het niet echt, ontbrak er creativiteit en Gullegem probeerde in de aanval te trekken. Gouden Bank Gullegem kon op een counter een doelpuntje maken en we draaiden met een 2-0 achterstand.

 

Na een knap uitgespeelde actie van Gullegem werd het daarna 3-0. Op de counter konden we toch de eer redden. Tim werd mooi gelanceerd, durfde zelf niet echt trappen en gaf dan maar de perfecte assist aan Hannes. De aansluitingstreffer zou je dit dan noemen, maar toen wisten we dat dit de wedstrijd niet zou doen kantelen.

 

In het laatste kwart was al het kruid verschoten en vielen nog een hoop doelpunten voor Gullegem. Er werd nog 5 keer gescoord wat de eindstand op 8-1 bracht. Toch wel een vertekende uitslag van deze zwakke wedstrijd. Wij kregen slechts één echte kans, maar acht tegendoelpunten vond ik toch wel overdreven.

 

 

door Stijn Audooren

 

[top]

 

 Extra's

 

Het uitgebreide verslag en foto's te vinden op de website.

 

[top]

 

 

 

Deze nieuwsbrief is een gratis e-zine waarmee we alle spelers, supporters en sympathisanten van minivoetbalclub MVC Linea Recta op de hoogte willen houden van het reilen en zeilen binnen de club. Alle opmerkingen of aanmerkingen, suggesties en ideeën over de artikels, reportages, de site en nieuwsbrief zijn zeker welkom. Stuur ze naar de redactie.

Voor degene die problemen ondervinden bij het bekijken van de nieuwsbrief, gelieve een client e-mail programma te gebruiken zoals Outlook, Outlook Express, Netscape Messenger, Eudora, Thunderbird... De webbased e-mailprogramma's van Hotmail of Yahoo ondersteunen geen css waardoor het moeilijk wordt alle content te lezen. Nieuwsbrieven naar Hotmail of Yahoo-adressen zijn echter wel perfect te bekijken in één van bovengenaamde client programma's. Voor meer uitleg kunt u steeds mailen: stijnaudooren@hotmail.com.

Redactie:
    Stijn Audooren
Reviewers:
    Wesley De Vleeschouwer
    Klaartje De Landsheere
Redactieadres:
    stijnaudooren@hotmail.com


Copyright © by MVC Linea Recta. Alle rechten voorbehouden. Overname van berichten zonder toestemming van de redactie is verboden. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wil blijven ontvangen kan u dat melden bij de redactie.