Donderdag, 17 augustus 2006 om 21h20

MVC Linea Recta

Teambuilding MVC Linea Recta


Volgende wedstrijd

 

Vriendschappelijk:

Gouden Bank Gullegem - MVC Linea Recta

 • dinsdag 22/08/2006 om 21h00
 • sporthal Moorsele
 • afspraak Q8 Benzinestation te Bevere om 19h45

 

Beker van België:

MVC Linea Recta - Opel Regniers Classics

 • vrijdag 25/08/2006 om 22h00
 • stedelijke sporthal Oudenaarde
 • afspraak in de sporthal

 

Competitie:

't Oud Klooster - MVC Linea Recta

 • vrijdag 01/09/2006 om 21h00
 • sporthal BLOSO te Gent
 • afspraak in Zingem om 20h00

[top]

 Vorige speeldag

 • Spelers: Bart De Weerdt, Hannes Vankeirsbilck, Filip Craeye, Wesley De Vleeschouwer, Ben Polfliet, Bennie Hebbelynck, Stijn Audooren
 • Stijn viel uit met last in de rechterbil, hopelijk haalt hij de volgende wedstrijd. De echografie die zaterdag is gepland zal wellicht aantonen of het verstandig is langer te rusten of niet.
 • Met dank aan Patrick Bonne en D'Anciens die het tegen ons wilden opnemen.
 • Ook dank aan scheidsrechter Johan D'Haeze .
MVC Linea Recta
-
D'Anciens
10
-
5

 

 

D’Anciens, de ideale sparringpartner

 

We startten onze voorbereiding tegen D’Anciens in Zwalm. De ideale sparringpartner; sportief, gemotiveerd, te duchten, ervaring, … We konden vanaf nu ook eens experimenteren met de nieuwe regel voor vervangingen. Het wordt aanpassen, want in theorie ligt het spel nooit meer langer dan drie seconden stil. Enerzijds kan dit conditioneel dus nog een zware dobber worden, anderzijds biedt het op tactisch vlak wel een aantal mogelijkheden.

 

Voor het eerst terug op het balletje trappen, het voelde nog wat raar aan. Bij één van de eerste balcontacten speelde de auteur van dit verslag al zeer slecht in en dat werd meteen afgestraft. Met de assist voor 1-1 werd het foutje goedgemaakt. Filip kon van dichtbij gelijkmaken. Nog in het eerste kwart, trapte Hannes overtuigend de bal in de verste hoek (2-1) en zorgde Wesley voor 3-1.

 

Filip bracht, in het tweede kwart, de stand op 4-1. D’Anciens had intussen vier schepcorners afgedwongen, waardoor ze mochten scheppen en binnenkoppen: 4-2.

 

Het derde kwart bracht weinig doelpunten. We morsten wat met kansen, maar ook de tegenstrever kreeg de bal niet in doel. Dan maar via een schepcorner dacht Wesley en hij kopte de 5-2 tegen de netten.

 

Op het einde van de wedstrijd werd het toch nog een doelpuntenfestival. D’Anciens maakte aanstalten om de wedstrijd naar zich toe te trekken, want na een veldgoal en een benutte schepcorner kwamen ze terug tot 5-4. Wij bleven komen en Filip kon gelukkig tegen prikken (6-4).
In een laatste poging om de wedstrijd te laten kantelen werd het 6-5, maar vanaf dan was het scoren enkel nog voor ons weggelegd: Hannes, Wesley (2de schepcorner raak), Ben en Filip tekenden voor 10-5.

 

door Stijn Audooren

 

[top]

 

 Extra's

 

Zoals je wellicht ook weet kan je het verslag ook op de website nalezen en worden daar dan ook enkele foto's getoond.

 

[top]

 

 

 

Deze nieuwsbrief is een gratis e-zine waarmee we alle spelers, supporters en sympathisanten van minivoetbalclub MVC Linea Recta op de hoogte willen houden van het reilen en zeilen binnen de club. Alle opmerkingen of aanmerkingen, suggesties en ideeën over de artikels, reportages, de site en nieuwsbrief zijn zeker welkom. Stuur ze naar de redactie.

Voor degene die problemen ondervinden bij het bekijken van de nieuwsbrief, gelieve een client e-mail programma te gebruiken zoals Outlook, Outlook Express, Netscape Messenger, Eudora, Thunderbird... De webbased e-mailprogramma's van Hotmail of Yahoo ondersteunen geen css waardoor het moeilijk wordt alle content te lezen. Nieuwsbrieven naar Hotmail of Yahoo-adressen zijn echter wel perfect te bekijken in één van bovengenaamde client programma's. Voor meer uitleg kunt u steeds mailen: stijnaudooren@hotmail.com.

Redactie:
    Stijn Audooren
Reviewers:
    Wesley De Vleeschouwer
    Klaartje De Landsheere
Redactieadres:
    stijnaudooren@hotmail.com


Copyright © by MVC Linea Recta. Alle rechten voorbehouden. Overname van berichten zonder toestemming van de redactie is verboden. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wil blijven ontvangen kan u dat melden bij de redactie.