Vrijdag, 11 augustus 2006 om 20h30

MVC Linea Recta

Teambuilding MVC Linea Recta

 

Een nieuw seizoen, een nieuwe jaargang voor de newsletter. Vanaf heden heeft MVC Linea Recta zijn eigen nieuwsbrief. We hopen jullie op deze manier verder op de hoogte te houden van onze activiteiten e.d.

 

De voorbereiding ligt eindelijk vast, de eerste wedstrijd in de Beker van België komt er ook al vlug aan en ook de competitiestart laat niet lang op zich wachten. We geven jullie alvast een overzicht mee van onze eerste vier wedstrijden.

 

Onze eerste oefenpartij wordt gespeeld tegen D'Anciens in Zwalm. We krijgen een team vol ervaring tegenover ons, een team uit de A-reeks van Kern Zwalm-Brakel dat vorig jaar op de zevende plaats eindigde.

De tweede oefenmatch spelen we in Moorsele tegen Gouden Bank Gullegem. Een sterke tegenstrever die dit seizoen uitkomt in derde nationale. Vorig seizoen domineerden ze in de overgangsreeks en lieten ze iedereen ver achter zich.

 

Opel Regniers schreef in met twee ploegen in de Beker van België. We weten dus momenteel niet wat we mogen verwachten van deze opponent. Ook in de competitie wordt het wennen. Doordat we stegen naar eerste provinciale, krijgen we allemaal nieuwe tegenstanders tegenover ons. Het niveau zal wellicht iets hoger liggen. Het wordt afwachten, maar we gaan ons vel duur verkopen ;-).

 

 

 


Volgende wedstrijden

 

Vriendschappelijk:

 

MVC Linea Recta - D'Anciens

 • woensdag 16/08/2006 om 21h00
 • gemeentelijke sporthal Zwalm
 • afspraak in de sporthal

Gouden Bank Gullegem - MVC Linea Recta

 • dinsdag 22/08/2006 om 21h00
 • sporthal Moorsele
 • nog af te spreken

 

Beker van België:

 

MVC Linea Recta - Opel Regniers Classics

 • vrijdag 25/08/2006 om 22h00
 • stedelijke sporthal Oudenaarde
 • afspraak in de sporthal

 

Competitie:

 

't Oud Klooster - MVC Linea Recta

 • vrijdag 01/09/2006 om 21h00
 • sporthal BLOSO te Gent
 • afspraak in Zingem om 20h00

[top]

 Vorige speeldag

 

Dit seizoen hebben we nog geen wedstrijd gespeeld.

[top]

 

 Extra's

 

In de aanloop van het seizoen 2006-2007 hebben we op 8 juli een Teambuilding Day ingericht. Een verslag en meer foto's kan je vinden op http://stijn.linearecta.be/tips_voor_trips/2006/20060708_Teambuilding_MVC_Linea_Recta.htm.

 

Teambuilding MVC Linea Recta

 

Teambuilding MVC Linea Recta

 

Teambuilding MVC Linea Recta

 

Teambuilding MVC Linea Recta

 

Teambuilding MVC Linea Recta

 

Teambuilding MVC Linea Recta

 

"Volgend jaar opnieuw!" Het is een citaat dat we meermaals hoorden. Het doet ons alvast plezier! Wie weet komt er een vervolg ;-). Geef ons gerust suggesties en opmerkingen...

 

We danken nogmaals Philiep en Carina Kesteleyn, Patrick Bonne, Margriet Fort en Marc Rouckhout voor de hulp en uiteraard ook de deelnemers die ervoor zorgden dat dit een onvergetelijke dag werd.

 

[top]

 

 

 

Deze nieuwsbrief is een gratis e-zine waarmee we alle spelers, supporters en sympathisanten van minivoetbalclub MVC Linea Recta op de hoogte willen houden van het reilen en zeilen binnen de club. Alle opmerkingen of aanmerkingen, suggesties en ideeën over de artikels, reportages, de site en nieuwsbrief zijn zeker welkom. Stuur ze naar de redactie.

Voor degene die problemen ondervinden bij het bekijken van de nieuwsbrief, gelieve een client e-mail programma te gebruiken zoals Outlook, Outlook Express, Netscape Messenger, Eudora, Thunderbird... De webbased e-mailprogramma's van Hotmail of Yahoo ondersteunen geen css waardoor het moeilijk wordt alle content te lezen. Nieuwsbrieven naar Hotmail of Yahoo-adressen zijn echter wel perfect te bekijken in één van bovengenaamde client programma's. Voor meer uitleg kunt u steeds mailen: stijnaudooren@hotmail.com.

Redactie:
    Stijn Audooren
Reviewers:
    Wesley De Vleeschouwer
    Klaartje De Landsheere
Redactieadres:
    stijnaudooren@hotmail.com


Copyright © by MVC Linea Recta. Alle rechten voorbehouden. Overname van berichten zonder toestemming van de redactie is verboden. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wil blijven ontvangen kan u dat melden bij de redactie.