Woensdag, 19 april 2006 om 21h53

MVC Zwalm

Nieuws van de week:

Schleck wint Amstel Gold Race 2006

 • Nationaler wint eindelijk nog eens
 • De provincialer krijgt punten laatste wedstrijd cadeau
 • Jeugd was vrij

 Volgende speeldag

NATIONALER:

MVC Tradecom Zwalm - De Lelie Wondelgem

 • vrijdag 14/04/2006 om 22h00
 • Gemeentelijke Sporthal Zwalm

 

MVC Linea Recta:

Enkel nog de wedstrijden van de lentebeker.

 

-15 JARIGEN:

TRAINING!!!

 • zondag 30/04/2006 om 9h30
 • Gemeentelijke Sporthal Zwalm
 • afspraak in de sporthal van Zwalm om 9h00

 

 

-13 JARIGEN:

TRAINING!!!

 • zondag 30/04/2006 om 9h30
 • Gemeentelijke Sporthal Zwalm
 • afspraak in de sporthal van Zwalm om 9h00

[top]

 

 

 Evenementen

Vooruitblik Seizoen 2006-2007
Zondag 30 april

Training om 9h30
ouders worden verwacht om 11h00
Sporthal Zwalm

 

 

 

Internationaal Miniementornooi Bassevelde

We gaan kijken naar het internationaal miniementornooi van Bassevelde! Er zijn al redelijk wat aanvragen binnen. Indien u ook mee wil, geef ons dan een seintje en we houden je op de hoogte...

Deelnemende ploegen:
AJAX, Celtic Glasgow, Club Brugge KV, FC Nantes, KAA Gent, KVC Westerlo, KVV Klauwaerts, NAC Breda, PSV Eindhoven, Racing Genk, Real Madrid en RSC Anderlecht.

[top]

 

 

 Nationaler

 • Hannes en Filip van MVC Linea Recta versterkten de nationaler.
MVC Tradecom Zwalm
-
De Lelie Wondelgem
7
-
3

[top]

 

 

 Provincialer

 • Einde van het seizoen: Linea Recta eindigt op de derde plaats. 21 wedstrijden werden gewonnen, 5 keer werd verloren; dat maakt 63 punten. We maakten 252 doelpunten en incasseerden er 123, wat ons een doelsaldo van +129 oplevert.

 

MVC Linea Recta
-
VELO's
22
-
2

Ook de tweede wedstrijd in de Lentebeker werd vlot gewonnen.

Wedstrdijbeeld MVC Linea Recta

 

MVC Linea Recta
-
Loewe Dewitte Latem
10
-
0

Loewe Dewitte Latem gaf forfait voor de laatste competitiewedstrijd...

 

't Vosken-Orient
-
MVC Linea Recta
6
-
18

Eerste wedstrijd Lentebeker vlot gewonnen. Het was enkel nog uitkijken om geen blessures op te lopen tegen het redelijk opgehitst Vosken-Orient.

Wedstrdijbeeld MVC Linea Recta

 

MVC Linea Recta
-
Plus Uitzendkrachten
9
-
5

Wedstrdijbeeld MVC Linea Recta

[top]

 

 

 -15 jarigen

 • Training op 30 april om 9h30.

[top]

 

 

 -13 jarigen

 • Training op 30 april om 9h30.
MVC Tradecom Zwalm
-
Devolder Ingelmunster A
6
-
17

Deze laatste wedstrijd van het seizoen werd een mineur op verschillende vlakken.
Ten eerste kwamen maar vijf van de zeven verwachte spelers opdagen. Dit is niet te verantwoorden naar twee -11s die staan te springen om in te vallen.
Ten tweede was er geen officiële scheidsrechter en werd besloten dat de trainers om het kwart zouden arbitreren. Dit is moeilijk voor beide trainers om tijdens het fluiten ook nog eens te coachen en moet er wel eens wat door de vingers gezien worden. Het werd gelukkig een faire wedstrijd.
Ten derde vond ik als trainer dat we individueel sterker waren dan de tegenstander maar als ploeg faalden. Het eerste kwart waren we de betere ploeg maar zodra de stem van de coach wegviel (om te blazen) in het tweede kwart zagen we vijf spelers die mimeminivoetbal speelden. De Ingelmunsterse spelers riepen naar elkaar en speelden op den duur bijna blindelings.
Na het tweede kwart leek het kalf verdronken en de ploeg jakkerde zich (ook al omdat ze maar met vijf waren) naar het eindsignaal.
Eén hele positieve noot... toen Gianni ongelukkigerwijs in eigen doel trapte stelde de hele ploeg (of lees vijf spelers en trainer) zich heel bemoedigend en met een prachtige attitude ten opzichte van Gianni op.

Hannes Vankeirsbilck

[top]


 

 

 

Deze nieuwsbrief is een gratis e-zine waarmee we alle spelers, supporters en sympathisanten van minivoetbalclub MVC Zwalm op de hoogte willen houden van het reilen en zeilen binnen de club. Alle opmerkingen of aanmerkingen, suggesties en ideeën over de artikels, reportages, de site en nieuwsbrief zijn zeker welkom. Stuur ze naar de redactie.

Voor degene die problemen ondervinden bij het bekijken van de nieuwsbrief, gelieve een client e-mail programma te gebruiken zoals Outlook, Outlook Express, Netscape Messenger, Eudora... De webbased e-mailprogramma's van Hotmail of Yahoo ondersteunen geen css waardoor het moeilijk wordt alle content te lezen. Nieuwsbrieven naar Hotmail of Yahoo-adressen zijn echter wel perfect te bekijken in één van bovengenaamde client programma's. Voor meer uitleg kunt u steeds mailen naar stijn.audooren@mvc.tradecom.be.

Redactie:
    Stijn Audooren
Reviewer:
    Wesley De Vleeschouwer
Redactieadres:
    stijn.audooren@mvc.tradecom.be


Copyright © by MVC Zwalm. Alle rechten voorbehouden. Overname van berichten zonder toestemming van de redactie is verboden. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wil blijven ontvangen kan u dat melden bij de redactie.